GX13 Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Hezký den, řeším problémek na eshopu, který nastavuji a potřeboval bych radu s jeho odstraněním.Na všech stránkách eshopu běžícího na Prestashop 1.6.0.14, se mi v dolní části (vždy pod hlavním textem, bannerem, produktem nebo třeba obchodními podmínkami) zobrazuje měkké dlouhé písmenko "í" (bez uvozovek).Nevím zda jsem to písmenko při úpravách někde zapomněl, ale kontroloval jsem všechny upravované pozice, moduly i soubory a nemohu najít kde písmenko odmazat.Pro jistotu přikládám printscreen aby bylo jasné o co jde.Předem díky pokud by někdo věděl kde se písmenka zbavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Bez nástrojů pro vývojáře to tam asi budeš mít navěky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Buď to bude v nějakém souboru šablony nebo v nastavení modulu (v databázi). Bez konkrétní URL adresy se to těžko odhaduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts