nikosmaragos Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Πως γίνεται να υπάρχει χονδρική πώληση στο prestashop? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosmaragos Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 Βρήκα έναν τρόπο: Customers > Groupsδημιουργείς ένα group με το όνομα "πελάτες χονδρικής" πας στα προιόντα και στο σημείο που είναι οι τιμές κάνεις "Add a new specific price" και προσθέτεις εκεί μία τιμής έκπτωσης πχ 50% για το group με το όνομα "πελάτες χονδρικής" κάθε πελάτης που σε ενδιαφέρει τον βαφτίζεις και τον περνάς στο group με το όνομα "πελάτες χονδρικής" έτσι όταν συνδεθεί θα δει τις τιμές χονδρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
katharoulis Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Βρήκα έναν τρόπο: Customers > Groupsδημιουργείς ένα group με το όνομα "πελάτες χονδρικής" πας στα προιόντα και στο σημείο που είναι οι τιμές κάνεις "Add a new specific price" και προσθέτεις εκεί μία τιμής έκπτωσης πχ 50% για το group με το όνομα "πελάτες χονδρικής" κάθε πελάτης που σε ενδιαφέρει τον βαφτίζεις και τον περνάς στο group με το όνομα "πελάτες χονδρικής" έτσι όταν συνδεθεί θα δει τις τιμές χονδρικής Τι κάνεις όμως όταν τα προϊόντα σου έχουν διαφορετικό περιθώριο κέρδους, άρα και διαφορετική έκπτωση ανά κατηγορία ή ακόμα και ανά κωδικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosmaragos Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Δεν ξέρω έχεις βρει εσύ τον τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katharoulis Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Αν και δεν είναι ότι ακριβώς είχα υπόψη μου, θεωρώ ότι στο Κανόνες Τιμής / Κανόνες Τιμών Καταλόγου / Προσθήκη Νέου (Κανόνα) προς το τέλος έχει ομάδες προϋποθέσεων όπου εκεί μπορείς να φιλτράρεις με ευκολότερο τρόπο τα προϊόντα. Γιατί να τα κάνεις edit ένα-ένα μέσα από back-office εμένα μου μοιάζει βουνό... Προϋπόθεση βέβαια να έχεις χρησιμοποιήσει κατάλληλα τους προμηθευτές/κατηγορίες/κατασκευαστές/κ.ο.κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts