Witam, mam problem z dodaniem dodatkowych pól checkbox podczas rejestracji użytkownika. Temat dosyć często poruszany ale bez konkretnych rozwiązań (przynajmniej ja takich nie znalazłem ). Z tego co przeczytałem w masie różnych postów to potrzebuję:
Rejestracja: - pole z akceptacją wykorzystania danych osobowych;
- pole z akceptacją regulaminu.
Zamówienie:
- tutaj podczas tworzenia nowego konta użytkownika w procesie zamówienia będą pojawiały się te same checkboxy. - Regulamin będę dodawał w postaci PDF w mailu do klienta podczas składania zamówienia.
W tym momencie:
- mam włączony checkbox na końcu procesu zamówienia produktu (Warunki korzystania z usługi - standardowy z presty)
- po zainstalowaniu standardowego modułu o ochronie danych osobowych nie pokazuje się nic podczas zakładania nowego konta. (Przetestowałem to także na świeżej instalacji)
- odnośnie dodawania regulaminu w postaci PDF do maila poradzę sobie sam, korzystając z porad umieszczonych na tym forum.
Czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać problem ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Question
luq1
Witam,
mam problem z dodaniem dodatkowych pól checkbox podczas rejestracji użytkownika.
Temat dosyć często poruszany ale bez konkretnych rozwiązań (przynajmniej ja takich nie znalazłem ).
Z tego co przeczytałem w masie różnych postów to potrzebuję:
- pole z akceptacją wykorzystania danych osobowych;
- pole z akceptacją regulaminu.
Zamówienie:
- tutaj podczas tworzenia nowego konta użytkownika w procesie zamówienia będą pojawiały się te same checkboxy.
- Regulamin będę dodawał w postaci PDF w mailu do klienta podczas składania zamówienia.
W tym momencie:
- mam włączony checkbox na końcu procesu zamówienia produktu (Warunki korzystania z usługi - standardowy z presty)
- po zainstalowaniu standardowego modułu o ochronie danych osobowych nie pokazuje się nic podczas zakładania nowego konta. (Przetestowałem to także na świeżej instalacji)
- odnośnie dodawania regulaminu w postaci PDF do maila poradzę sobie sam, korzystając z porad umieszczonych na tym forum.
Czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać problem ?
Edited by luq1 (see edit history)Z góry dziękuję za odpowiedzi.
4 answers to this question
Recommended Posts