peyzani Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Arkadaşlar iyi günler, Yaklaşık 2 haftadır prestashop kullanıcısıyım. Anlayacağınız çok yeni. Kullanıcısı sayılmaz aslında öğrenmeye çalışıyorum işleyişini. Açıkçası bu konuda sıkıntı yaşıyorum biraz. Öncelikle bir tema satın aldım. Temayı düzenlemeye kalktım, modüllere daldım, translateleri kendi çapımda yapmaya çalıştım. Ürünleri tek tek eklemeye başlayacağım lakin sistemin işleyişi hakkında hiç bilgim yok, şöyle ki; Ben sadece görsel birkaç birşey yapabildim ama siteyi aktif etmeden önce bilmem gereken eksik yaptığım ne var bilemiyorum. Yani temaya ek olarak hangi ya da ne tarz modüller satın almam gerekir? Satın almam gerekir mi? Sitenin işleyişi nasıldır? Ne yapmam gerekir bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Prestashop sistemini isterseniz hiç bir ek harcama yapmadan eticaret yapabilirsiniz...fakat sitenizi güzelleştirmek için ekleyeceğiniz her işlemde ücret ödersiniz... Çünkü dünyanın en iyi sistemini yapıp ücretsiz versen, yinede kimseyi mutlu edemezsin...bu nedenle her kullanıcı kendisine göre sistemini kurması için böyle olması daha mantıklı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peyzani Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Prestashop sistemini isterseniz hiç bir ek harcama yapmadan eticaret yapabilirsiniz...fakat sitenizi güzelleştirmek için ekleyeceğiniz her işlemde ücret ödersiniz... Çünkü dünyanın en iyi sistemini yapıp ücretsiz versen, yinede kimseyi mutlu edemezsin...bu nedenle her kullanıcı kendisine göre sistemini kurması için böyle olması daha mantıklı... Şahin Bey teşekkür ederim. Yani kargo işlemlerini banka taksitlerini vs. hiç modül almadan yapabilir miyim? İşleyiş anladığım kadar mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Şahin Bey teşekkür ederim. Yani kargo işlemlerini banka taksitlerini vs. hiç modül almadan yapabilir miyim? İşleyiş anladığım kadar mı? Kargo işlemlerini yapabilirsiniz...sanal pos ve taksit alanlarını ek modüller ile yapabilirsiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts