v41tkus Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Witaj, Potrzebuję zintegrować allegro do PrestaShop pokazać produkty z allegro na moim miejscu. Czy jest to możliwe iw jaki sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 http://addonspresta.com/pl/prestashop-integracje/15-integracja-prestashop-z-allegro-wersja-pro.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
v41tkus Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 moduł ten pokazuje moje produkty ze sklepu w allegro i muszę pokazać licytacje w allegro w moim sklepie. Muszę przenieść kategoria produktów do umieszczenia na moim sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Dobry Pochwalcie się, który moduł ściąga zamówienia z allegro do Prestashop? Przejrzałem forum i dwa rozwiązania się powtarzają: Integracja Allegro z PrestaShop od x13.pl Integracja z Allegro od addonspresta.com Poprawcie się jeśli się mylę, pierwsze robi zamówienia a drugie nie? Szukam modułu pod wersję 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackflow Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Z x13 mam złe skojarzenia bo mają "Polski support". Zresztą jak poczytasz komentarze to ciężko powiedzieć czy wersja 1.6 jest czy jeszcze nie.O addons presta właśnie myślę ale się nie bawiłem. Dobry Pochwalcie się, który moduł ściąga zamówienia z allegro do Prestashop? Przejrzałem forum i dwa rozwiązania się powtarzają: Integracja Allegro z PrestaShop od x13.pl Integracja z Allegro od addonspresta.com Poprawcie się jeśli się mylę, pierwsze robi zamówienia a drugie nie? Szukam modułu pod wersję 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 addonspresta też jest polskie i też ma polskie wsparcie więc to chyba ma mało do rzeczy, natomiast widziałem go w praktyce i dosyć przyjemny moduł i w miarę szybka reakcja na zmiany api, od x13 nie widziałem więc się nie wypowiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 addonspresta też jest polskie i też ma polskie wsparcie więc to chyba ma mało do rzeczy, natomiast widziałem go w praktyce i dosyć przyjemny moduł i w miarę szybka reakcja na zmiany api, od x13 nie widziałem więc się nie wypowiem. Moduł sam w sobie nie jest najgorszy, niemniej jednak brak mu wielu funkcjonalności. Notabene autor obiecuje szumnie zmiany i większą funkcjonalność od ponad pół roku i na tym się kończy. Dodatkowo wyszukiwarka czy też szukajka jak kto woli, podaje błędne wskazania. Nie można się doprosić o usunięcie błędów i poprawne działanie. Wielokrotnie, ładnych parę setek aukcji lądowało w koszu, a wraz z nimi pieniądze. Totalna olewka i lekceważenie drugiego człowieka. Jeżeli ktoś ma mało problemów lub chce mieć ich więcej to jest to integracja dla niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Dla chętnych do integracji allegro i prestashop podaje link http://baselinker.com Najlepsze rozwiązanie jakie znalazłem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 a ja sie podlacze do pytania ale w druga strone: czy jest mozliwosc wrzucenia do sklepu produktow umieszczonych w allegro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 E.T. po 1dnym poście ciężko Cie zidentyfikować i nie wiemy czy typowo u Ciebie problem nadal występuje. OD czasu posta poszło sporo aktualizacji również z wyszukiwarką. Zamknięcie aukcji faktycznie zdarzyła się nam taka 1dna wpadka, co du supportu staramy się działać coraz lepiej, szybciej odpisywać i naprawiać szybciej błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts