Dave7891 Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Dobrý den, mám takovýto problém - u PS 1.6.0.14 mám aktivovanou geolokaci (zejména proto aby se slovenským zákazníkům automaticky přepnula měna na EUR), vše fungovalo dobře, ale narazila jsem nyní na problém při registraci do Google Merchant, kde mi byl zablokován účet, protože mé stránky zobrazují GoogleBotu chybu 404 a někdy 503 (overload). Tuším, že problém bude v nastavení geolokace, nevím však jak jej vyřešit, protože u volby "Vyberte země, ze kterých lze přistupovat k vašemu obchodu" mám vybrány všechny země a navíc nevím, ze kterých zemí přistupuje Google. Setkal se někdo s tímto problémem? Přikládám screenshot z administrace. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Těžko říct, ale chyba 503 se vyskytuje přesně, když je přístup zablokován geolokací. Možná by se daly vystopovat Googleho IP adresy a přidat je do whitelistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts