PinkGirl_Basia Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Witam, jestem tu nowa i mam problem instalowałam moduł przewoźnika DPD i coś mi się zwiesiło, odświeżyłam stronę i nie mogę wejść do zakładki moduły.Wyskakuje mi następująca informacja [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/pinkgirl/public_html/pinkgirlfashion.pl/modules/dpdpoland/controllers/controller.php:syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM czy ktoś wie jak mam to rozwiązać? z góry dziękuję za odpowiedź Basia Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 jeżeli masz możliwość - zaktualizuj php na serwerze serwer wykorzystuje przestarzałe php i znaczna część nowych modułów nie będzie działać są dwie opcje:1) aktualizacja php (nie tylko ze względów praktycznych ale i bezpieczeństwa) 2) modyfikacja wszystkich modułów zawierających ten błąd (trochę absurdalne) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PinkGirl_Basia Posted May 31, 2015 Author Share Posted May 31, 2015 oki, dzięki za odpowiedź - dam znać gdy się uda lub nie pewnie muszę poczekać do poniedziałku Basia Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PinkGirl_Basia Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 faktyczne aktualizacja pomogła i wszystko jest już ok dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 zatem oznaczam wątek jako rozwiązany pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 PinkGirl_Basia Posted June 1, 2015 Author Share Posted June 1, 2015 chciałam jeszcze dodać na koniec, że nie spodziewałam się tak szybkiej i rzetelnej reakcji w weekend jeszcze raz pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Małgorzata Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 MAm podobny problem ale inna nazwa błedu: CRITICAL - Uncaught PHP Exception Symfony\Component\Debug\Exception\FatalErrorException: "Compile Error: Can't use function return value in write context" at /home/tronix01/domains/sorfan.com.pl/public_html/modules/pshomeslider/pshomeslider.php line 208 Czy ktoś może pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
PinkGirl_Basia
Witam, jestem tu nowa i mam problem instalowałam moduł przewoźnika DPD i coś mi się zwiesiło, odświeżyłam stronę i nie mogę wejść do zakładki moduły.Wyskakuje mi następująca informacja
[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/pinkgirl/public_html/pinkgirlfashion.pl/modules/dpdpoland/controllers/controller.php:
syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM
czy ktoś wie jak mam to rozwiązać?
z góry dziękuję za odpowiedź
Basia
6 answers to this question
Recommended Posts