czumil Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Nabízím modul pro nastavení hromadných slev. Sám jsem ho naprogramoval, umožňuje hromadně nastavit slevy pro celou kategorii nebo třeba pro zboží jednoho výrobce, či kombinace kategorie a výrobce, a to jak v procentech, tak v korunách. O ceně jsem nějak neuvažoval, pokud někdo má zájem, může se mi ozvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Nahod screen, mohl bych nabídnout výměnu za jiné Link to comment Share on other sites More sharing options...
czumil Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Po delsi dobe konecne prikladam screen, aby si to mohl kazdy prohlidnout. Toto je zaklad modulu, na pozadani je mozne ho nejak treba rozsirit, zalezi na domluve.K funkcnosti - lze vybrat produkty z jedne kategorie ci ze vsech naraz, stejne tak od jednoho vyrobce nebo od vsech a nasledne to filtrovat podle teto kombinace. Produkty v teto kombinaci kategorie - vyrobce lze nastavit hromadne ci po jednom, samozrejmosti je vyber slevy procentualne ci o pevnou castku a dale nastaveni platnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Beru kolik za nej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirpol Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Jaká je cena? Vypadá to zajímavě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czumil Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Zdravim,dlouho sem se sem nedostal a prefuji vzdy spis soukromou konverzaci emailem, ale nevadi. Tento modul nabizim za castku 300 korun, coz se mi zda primerene a nijak premrstene. Mel by bez problemu fungovat i na preste 1.1, sam jsem si to vyzkousel a nenasel zadnou chybu. Pokud by nekdo mel zajem, prosim o soukromou zpravu nebo mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Já bych to bral.[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
czumil Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Jak sem uz napsal, kdo by mel zajem, at mi napise soukromou zpravu nebo mail a domluvime se podrobneji. Tady nechavam pouze zakladni informace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Urban Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Pošli svou nabídku na [email protected].Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
czumil Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 Pokud ma nekdo opravdu zajem, piste mi PM nebo nejlip e-mail! Neprochazim toto forum kazdy den a cekam, ze se kdyz uz mate zajem, tak se zvladnete ozvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czumil Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 Zdravim vsechny zajemce o modul, konecne jsem ho prepracoval tak, ze bez problemu funguje na verzi 1.3. Vim, ze se nejedna o nejnovejsi verzi, spousta z vas ji ale urcite pouziva, takze pokud budete mit zajem, klidne mi piste. Vyssi verze nez 1.3 jsem zatim netestoval, takze nemuzu nic slibovat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenvelkej Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Zdravim vsechny zajemce o modul, konecne jsem ho prepracoval tak, ze bez problemu funguje na verzi 1.3. Vim, ze se nejedna o nejnovejsi verzi, spousta z vas ji ale urcite pouziva, takze pokud budete mit zajem, klidne mi piste. Vyssi verze nez 1.3 jsem zatim netestoval, takze nemuzu nic slibovat.. nevim jestli nejdes kapku pozdě ve PS 1.4 je už tohle řešený taky .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 mame modul na hromadne slevy pre celu kategoriu (mozete to naraz pouzit aj pre podkategorie) alebo mozete naraz zrusit slevy pre celu kategoriu (ak chcete) aj s podkategoriami. Plati pre verzie presty 1.2, 1.3, 1.4, 1.5. Viac info na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts