sauronfpc Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 (edited) Hej, Mam pytanie w związku ze składaniem zamówienia. 1. Zamawiam kilka produktów 2. Te kilka produktów ma różnych kurierów przypisanych (rózne koszta wysyłki) 3. Presta przy zamawianiu np 4 róznych rzeczy tworzy mi 4 różne zamówienia (4 mejle) każdy z ID np ABCD#1 kolejne #2 #3 i #4 itd. Pytanie: Czy da się to jakoś połączyć w jedno zamówienie? Chciałbym żeby mi wysyłał jednego mejla gdzie będzie napisane: Przedmiot A + B + C = 100pln Wysyłka a+B+c = 100pln Jest taka możliwość? Wersja Presty 1.6.09, theme Warehouse pozdrawiam Tomek Edited May 26, 2015 by sauronfpc (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rmx333 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Hej, udało Ci się może rozwiązać ten problem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grzegorz Posted May 13, 2021 Share Posted May 13, 2021 Hej , mój problem jest podobny a właściwie taki sam Cały czas myślę jak to rozwiązać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sauronfpc
Hej,
Mam pytanie w związku ze składaniem zamówienia.
1. Zamawiam kilka produktów
2. Te kilka produktów ma różnych kurierów przypisanych (rózne koszta wysyłki)
3. Presta przy zamawianiu np 4 róznych rzeczy tworzy mi 4 różne zamówienia (4 mejle) każdy z ID np ABCD#1 kolejne #2 #3 i #4 itd.
Pytanie: Czy da się to jakoś połączyć w jedno zamówienie? Chciałbym żeby mi wysyłał jednego mejla gdzie będzie napisane:
Przedmiot A + B + C = 100pln
Wysyłka a+B+c = 100pln
Jest taka możliwość?
Wersja Presty 1.6.09, theme Warehouse
pozdrawiam
Tomek
Edited by sauronfpc (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts