shartifacts Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Ahoj,chci se zeptat jestli jste někdo při přídávání produktů v backendu prestashopu měli problém s uploadem obrázků. Pokud ano, jakým způsobem jste jej vyřešili.Předem díky za jakékoliv info.j. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy125 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Ahoj,přímo s přidáváním obrázků jsem problémy neměl, jen v popisku jsem nemohl napsat český znaky, díky javascriptové kontrole, tak jsem ji vyhodil.Jinak všechno šlo v pohodě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shartifacts Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 Ahoj,přímo s přidáváním obrázků jsem problémy neměl, jen v popisku jsem nemohl napsat český znaky, díky javascriptové kontrole, tak jsem ji vyhodil.Jinak všechno šlo v pohodě. a u koho máš hosting?já u forpsi a řešil jsem s nima i povolení direktiv v htaccess - což by mooožná mohlo pomoct, ale bez úspěchu.problém s diakritikou nemám........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy125 Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 u czechia.cz a bez problémů, jen jsem musel změnit hosting z PHP4 na PHP5, htacces ani zatím nepoužívám, ale chystám se použít mod rewrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Já žadný problém nemám s uploadem ale mám problém se zobrazením obrázku při zvětšení.Nahraju obrázek ke zboží všechno dobrý a potom když jsem na shopu a kliknu na zboží tak tam obrázky mám. Ale když chci obrázek zvětšit tak se nezobrazí. Pouze to dělá, že pořád načítá ale nic se neděje.Dělá to jak na localhostu tak na webu. Nevíte kde by mohla být chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shartifacts Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 ahoj,u mě furt problém s obrázkama:-( takže furt prestu neužívám tak jak bych si představoval - každopádně kdby jste se náhodou nudili nebo chgěli more info k mnou uvedenému problému - řeší se to v těhle dvou tématech:http://www.prestashop.com/forums/viewthread/3992/old_bug_report_forum/image_uplod_problemhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/4700/installation_configuration___upgrade/image_upload_issue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Pokud někomu nejdou nahrávat obrázky o větších rozměrech (u mě 400x400) a potom se mu nezobrazujou a blbne to, tak stačí do .htaccess vložit# adjust memory limitphp_value memory_limit 64Mphp_value max_execution_time 18000Jinak jak napsal už shartifacts řeší se to v tich treadech... ale AJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shartifacts Posted August 29, 2008 Author Share Posted August 29, 2008 Pokud někomu nejdou nahrávat obrázky o větších rozměrech (u mě 400x400) a potom se mu nezobrazujou a blbne to, tak stačí do .htaccess vložit# adjust memory limitphp_value memory_limit 64Mphp_value max_execution_time 18000Jinak jak napsal už shartifacts řeší se to v tich treadech... ale AJ hoj, jo, jo, to by sice mohlo pomoct, ale bohuzel co se tyce me tak nepomuze neb mi tuto direktivu nepovoli hostmaster:-( - ale aspon dik za info ze do 400x400 by to jit melo - takze zkusim a kdyztak pisnuthx Link to comment Share on other sites More sharing options...
shartifacts Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 aha tak jsem blbě přečet že do 400x400 by to jít mělo - nejde, tobě pomohla direktiva memory_limit. každopádně byl vyzkoušen i obrázek menší než 400x400, ale stejně nic:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 No ono to nebylo přesně 400x400 ale přibližně. Někde sem je musel zmenčit až na 300x300 a potom se nahráli.Ale problém byl v tom, že mi to nevytvořilo obrázek -thickbox. Jinak všechny ostatní jo..Takze při zvětšení mi to načítalo a obrázek nenašlo protože se nevytvořil. Nakonec jsem musel manuální úpravou ho vytvořit.Pak ale mi pomohlo jak jsem uvedl výše zapsat do .htaccess # adjust memory limitphp_value memory_limit 64Mphp_value max_execution_time 18000Odté doby se všechny obrázky vygenerujou správně a všechno funguje ;-) Spíš ted řeším problémy s kódováním Link to comment Share on other sites More sharing options...
shartifacts Posted September 9, 2008 Author Share Posted September 9, 2008 ahoj,takze problem jsem vyresil - resp. byl zpusoben tim, ze jsem mel smazanou slozku tmp v korenu hostingu.tmp jsem znovu vytvoril a vse je v pohode. diky vsem za tipy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts