pavell86 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 (edited) Zdravím, pokoušel jsem se přidat další label + input do šablony address.tpl. Tato operace se mi zdařila, avšak po odeslání se mi na stránce vypisuje Fatal error: Call to undefined method Validate: ) in classes/ObjectModel.php on line 1029 V šabloně tpl mám <label for="dph">{l s='DPH'}</label> <input type="text" class="text" name="dph" value="{if isset($smarty.post.dph)}{$smarty.post.dph}{else}{if isset($address->dph)}{$address->dph|escape:'html'}{/if}{/if}" /> </p> V databázi mám v tabulce ps_address vytvořený sloupeček dph. Chyba bude zřejmě někde v souboru AddressController.php (tento soubor jsem nijak neupravoval) Mohl by mi někdo poradit co s tím? Děkuji Edited May 22, 2015 by pavell86 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Možná se ptám hloupě, ale proč nové pole "dph"? V adrese to pole již je (vat_number) a PrestaShop ho využívá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavell86 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 Možná se ptám hloupě, ale proč nové pole "dph"? V adrese to pole již je (vat_number) a PrestaShop ho využívá. Měl jsem za to, že vat_number = IČO. Samozřejmě může se jednat o přidání jakékoliv jiné položky než je DPH. Jde mi o to jak korektně aplikovat úpravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Pro IČ se používá pole dni. Pak jsou ještě v tabulce ps_customer pole siret a ape, která se hodí jen pro Francii. Radši vždy použiju existují a nevyužívaná pole. Je to lepší než si upravovat kód a databázi - už jen kvůli upgradům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavell86 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 Pro IČ se používá pole dni. Pak jsou ještě v tabulce ps_customer pole siret a ape, která se hodí jen pro Francii. Radši vždy použiju existují a nevyužívaná pole. Je to lepší než si upravovat kód a databázi - už jen kvůli upgradům. OK, v globále bych do adres, potřeboval přidat 3 níže uvedené položky IČ DIČ DPH Můžeš mi prosím poradit co nejjednodušší postup, jak položky implementovat do stávající templatu ( tedy bez programování) Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Žádný přichystaný návod nemám, ale určitě někde na tomto fóru nebo jinde bude. Vypadá to na evidenci slovenských firem. Tak si vysvětluju to DPH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavell86 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 (edited) Jedná se o multistore CZ a SK. Byl opravdu velmi rád kdyby mi někdo poradil jak opravit zmíněný problém Děkuji Edited May 23, 2015 by pavell86 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts