technology77 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 http://addons.prestashop.com/demo/FO9321.html Witam, Jak wykonać rozwijane menu jak w szablonie powyżej. Nie widze takiej opcji w blocktopmenu. (wersja v2.1.1) A prestashop najnowszy. Pozdrawiam technology77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 (edited) o ktore menu chodzi? poziome Accessories? to standardowe menu nawet bez wiekszych zmian. wystarczy w ustawieniach blocktopmenu odpowiednio wprowadzic kateogrie glowne. katgorie tez musza poziadac podkateogrie 2 rzedow. Edited May 22, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 technology77 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 (edited) o menu górne (poziome Accessories) Bo tak dodaje i nie widzę efektu chyba że to przez brak produktów. czyli tak jak poniżej ? dodaje kategorie1 do menu Kategoria1 -> pod kategoria1 pod kategoria2 czy może Kategoria1 -> pod kategoria1 -> podkategoria1-a podkategoria1-b pod kategoria2-> podkategoria2-a podkategoria2-b Edited May 22, 2015 by technology77 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Dodaje się jedną kategorię .. a podkategorie pobierane są zgodnie z ustawieniami w zakładce katalog -> kategorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 technology77 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 no niestety u mnie nie, jak pisałem gdy dodaje kategoria1 to te podkategorie w takim układzie czy innym nie są wyświetlane w menu rozwijanym w ogóle nie są wyświetlane w menu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 technology77 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 podałem link do szablonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Docelowy link sklepu. Szablon prezentacyjny skonfigurowany jest dobrze - to wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 podałem link do szablonu no to jak podales linka to czyli, ze temat zamkniety bo pod tym linkiem wszystko dziala.... na chlopski rozum, nikt nie potrzebuje linka do twojego sklepu ot tak, tylko jak masz bledy to "externistycznie" do tego sie nie dojdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 technology77 Posted May 22, 2015 Author Share Posted May 22, 2015 ciekawe jak na razie stoi na localhost... Skoro inaczej nie poradzi to dziękuje za pomoc. Przynajmniej wiem jak w teorii ma to działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
technology77
http://addons.prestashop.com/demo/FO9321.html
Witam,
Jak wykonać rozwijane menu jak w szablonie powyżej.
Nie widze takiej opcji w blocktopmenu. (wersja v2.1.1)
A prestashop najnowszy.
Pozdrawiam
technology77Link to comment
9 answers to this question
Recommended Posts