krystianl Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Witam, Mam preste w wersji 1.6.0.14 i pewien problem :/ Gdy wejde do kategorii mam produkty a na nich widnieje zielony prostokąt z napisem "w magazynie". Natomiast nie pojawia sie ta informacja na glownej stronie gdy najade na wyswietlany produkt lub gdy wejde na strone produktu tam tez pod nazwa obok zdjecia powinien byc prostakat z napisem "w magazynie". Prosze powiedziec co jest nie tak w ustawieniach, bo chcialbym aby wszedzie ta informacja sie pojawiala :/ Dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komijo Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Cześć. A czy na liście produktów nie masz tego pod nazwą produktu? Chcesz to zawsze koło zdjęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystianl Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Witam, Chodzi mi o to ze na liscie produktow gdy wejdziemy do 1 z kategorii widnieje ta informacja natomiast niewiem dlaczego nie mam jej jak juz wejde do konkretnego produktu, tak jak jest to na demo presty: http://fo.demo.prestashop.com/en/casual-dresses/3-printed-dress.html Widnieje tam informacja In stock, u mnie tego nie ma :/ i niewiem co jest powodem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts