PepaPolach Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Dobrý den všem, jsem v Prestě nováček, ale chci si založit realný e-shop. Při práci jsem narazil na několik problému s editací... Ten největší je, že nemůžu přidat produkt :-( Pro bližší info přikládám obrázek s konfigurací presty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Přidat produkt ... To se řekne, ale co přesně a v jaké souvislosti se to stane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaPolach Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 přesně se má stát to, že mi presta napíše, že se produkt povedlo přidat, ale místo toho se mi to vráti na seznam produktů s červeným rámečkem s obsahem: Došlo k chybě při vytváření objektu. producta nic víc k tomu nedá, žádná další chyba, žádný záznam v logu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 A stane se to pokaždé, při pokusu o přidání sebejednoduššího produktu? Myslím, jestli se nedá vysledovat nějaká souvislost s vkládanými daty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepaPolach Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 taky jsem na to myslel právě a zkoušel s popisem nebo bez nebo jen vyloženě název produktu a výsledek stejný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Vypadá to na nějakou neplechu v databázi (chybějící pole, obecně nesprávné schema). Ale co přesně, to se na tu dálku nedá říct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts