Zdeněk Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Ahojík jak udělám....aby se mi zboží řadilo do sloupců po několika položkách....a ná abch je mněl v řádkách pod sebou jak je tomu v základním prestashopu?Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Jak si to dokázal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Co jsem dokázal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 No udělat z toho tabulkový výpis? Máš modifikovanou šablonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Hale na mně seš moc chytrej...Já žádnou modifikovanou šablonu nemám...Teda alespoň myslím, že jsem tam žádnou nedával...Spíš mi někdo řekněte jak to mám udělat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Jo aha, já myslel že to vypadá u tebe jinak dle popisu. To není tak jednoduchý, musel by sis přepsat product-list.tpl a nakodovat css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Jo aha, já myslel že to vypadá u tebe jinak dle popisu. To není tak jednoduchý, musel by sis přepsat product-list.tpl a nakodovat css. K dispozici je ale i taková šablona, stojí tuším 35 EUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Jo aha, já myslel že to vypadá u tebe jinak dle popisu. To není tak jednoduchý, musel by sis přepsat product-list.tpl a nakodovat css. K dispozici je ale i taková šablona, stojí tuším 35 EUR Ani netvrdim, že není... ale už jsem se odnaučil tu lidem předhazovat placené věci... jsme Češi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Tak 35 éček není teda dle mého názoru moc. Až budu rozjíždět shop, bude mě to stát 50.000 EUR a to je rozdíl! Jak jsem ale koukal na obchody ve Francii, tak komentáře pod zboží vkládají tak sotva 5-10% dotazovatelů. Není to proto žádná specialita, pakliže v shopu funguje modul "Dotaz na prodavače" přímo z karty prohlíženého produktu, nebude něco - někdo psát ještě do komentů víme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts