enisku Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Arkadaşlar merhaba ürün sayfasında çok basit bir değişiklik yapmak istiyroum fakat product.tpl üzerinde ne yaptıysam bir türlü değişme olmadı. http://prntscr.com/76lpgo Bağlantıda ki fotoğrafta orjinal ürün sayfası var ben ise ürünün ana fotoğrafının altında ki küçük önizlemeleri ordan alıp sosyal medya logolarının altına koymak istiyorum hepsi bu. Önceden product.tpl üzerinden ilgili kodları taşıyıp yapabiliyordum diye hatırlıyorum. 4 senedir prestashopu hiç kurcalamadım acaba başka yerden mi düzenlemem lazım yardımcı olabilir misiniz? Versiyon 1.6.0.9 Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 Gerçekten kimse bilmiyor mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Bu işlemi bilen bu sitede yarım düzineden fazla adam vardır...fakat hiç kimse bu işlemi ücretsiz yapmak istemez...yani kısaca bir kaç kodu kaydırarak bu işlemi yapamazsın...responsive ile birlikte tasarlamak lazım...kendiniz yapamıyorsanız, ücretli destek aramalısınız veya şablonu satın aldığınız firmaya yazın küçük bir ücret karşılığında yaparlar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 Hocam inanırmısın sanırım bende ki hırs çok tehlikeli az önce yaptım geniş bir zamanda nasıl yaptığımı paylaşacağım. Sanırım yavaş yavaş bazı şeyleri hatırlamaya başladım askere biraz geç gittim ve orada sanki beynimi bıraktım gibiydim ama sanırım artık açılmaya başladım. Gerçekten ilgi ve alakana çok teşekkür ederim. Elbette bu işten para kazananlar olacak ama bu kadar basit bir şey için olmamalı diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Hocam inanırmısın sanırım bende ki hırs çok tehlikeli az önce yaptım geniş bir zamanda nasıl yaptığımı paylaşacağım. Sanırım yavaş yavaş bazı şeyleri hatırlamaya başladım askere biraz geç gittim ve orada sanki beynimi bıraktım gibiydim ama sanırım artık açılmaya başladım. Gerçekten ilgi ve alakana çok teşekkür ederim. Elbette bu işten para kazananlar olacak ama bu kadar basit bir şey için olmamalı diye düşünüyorum. evet bilenler için basittir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Nasıl olduğu paylaşırsan sevinirim. Bende böyle birşey yapmak istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 (edited) şimdi kabaca anlatmak gerekirse temanın product.tpl dosyasında ki thumb dizinin yerini uygun bir şekilde yerleştirmeniz gereken yere bırakıyoruz sonrada yönetim panelinde ki gelişmiş/performans bölümünden Ön Belleği Temizle komutunu verinde düzenlememiz aktif oluyor. Kaç gündür bunun için uğraşıyordum ve çözdüm. Eğer temada ki kodlamayı yapamıyor iseniz tpl dosya içeriğini burada iletin bende düzenleyip size geri vereyim. Yaptığım örnekten görüntü http://prntscr.com/77fae1 Edited May 20, 2015 by enisku (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Teşekkürler Enisku bende hallettim daha iyi bir görünüm oldu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 Rica ederim dediğim gibi askerlikbirçok bilgimi köreltmiş. Ama artık açılmaya başladım ve elimden geldiğince uğraş gerektirmeyecek herşeyi burada paylaşacağım. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts