jirik0201 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 (edited) zdravím, potřeboval bych změnit vzhled menu ze zobrazovaní kategorií vedle sebe na zobrazování kategorií pod sebou bez zobrazených podkategorií. verzi presty mám 1.6.0.14 a modul horní hlavní nabídka v2.1.1. pro lepší představu jsem nahrál obrázky. nejlepší je pro mě zobrazení kategorií se znaménkem +, na které když se klikne vyjedou podkategorie. díkes za rady. Edited May 17, 2015 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 To není úplně malý zásah. Na fóru to asi nikdo nevyřeší. Zkusil bych některý modul pro menu - http://addons.prestashop.com/en/search?id_category=0&search_query=menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 (edited) jsem myslel, že zobrazit podkategorie pod sebou místo vedle sebe nebude takový problém. ok, tak šlo by zrušit zobrazení těch podkategorií a nechat pouze nahoře tu hlavní kategorii (v tomto případě samozavlažovací květináče)? Edited May 19, 2015 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 ta plocha s podkategoriemi fakt nejde vypnout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 (edited) jde, ale těžko kamaráde. měj se a příště jen jednodušší věci jako jak vypnout v detailu produktu zobrazení kód skladu a typ. Edited June 9, 2015 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1Production Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 zdravím, potřeboval bych změnit vzhled menu ze zobrazovaní kategorií vedle sebe na zobrazování kategorií pod sebou bez zobrazených podkategorií. verzi presty mám 1.6.0.14 a modul horní hlavní nabídka v2.1.1. pro lepší představu jsem nahrál obrázky. nejlepší je pro mě zobrazení kategorií se znaménkem +, na které když se klikne vyjedou podkategorie. díkes za rady. Tohle si myslím že by mělo jít změnit v nastavení kategorie po případě CSS dané themy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts