hanyivan Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Buna am o rugaminte ,pe prima pagina in dreptul blocului cu Facebook mai sunt 2 blocuri pe care n u stiu cum sa le modific. si inca ceva ,daca vrea cineva sa incerce sa cumpere ceva sa vad daca merge modalitatea de plata ,eu am incercat aseara si nu ma lasa sa platesc. www.wolle-handarbeit.eu mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 (edited) Cele doua blocuri le poti edita din modulul Bloc: CMS cu informatii personalizate In ambele blocuri puteti folosi in codul sursa si astfel de linii de cod care adauga niste iconite grafice: <li><em class="icon-truck" id="icon-truck"></em> <li><em class="icon-money" id="icon-credit-card"></em> <li><em class="icon-gift"></em> <li><em class="icon-ok"></em> <li><em class="icon-info"></em> Edited May 19, 2015 by Bijuterii Handmade (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 nu merge sa platesti, ai ceva neconfigurat cum trebuie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanyivan Posted May 19, 2015 Author Share Posted May 19, 2015 Va multumesc la amandoi . Acum incerc sa modific in CMS. La plata am activat plata prin banca si cec. nu stiu de ce nu merge. Vreun sfat ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 transportator ai?? vezi cine are drept de plata sunt multe care daca le citesti atent si cu rabdare, le poti face singur, dar fi atent, ia cuvant cu cuvant in parte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts