luckybastard Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 V prestě marně hlednám něco co jsem běžně používal ve svém starém eshopu. Konkrétně výpis všech položek z objednávek za určité období. Takto vypsané položky jsem si přinesl ze skladu a expedoval objednávky.Jak je toto vyřešeno v prestashopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Tušim, že se ten modul jmenuje Inventory, hledej v eng části... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 tak jsem narazil na něco v tomto vláknuhttp://www.prestashop.com/forums/viewthread/22539/P75/general_discussion/inventory_managementale nevim jestli to řeší můj problém, dle popisu jsem pochopil, že to vypisuje co je skladem, co je vyprodáno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Aha, myslel jsem že tam toho je víc, tak smůla.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 tak jsem to naistaloval, docela šikovná věc, funguje že vypíšeco je sklademco je vyprodánoco je ve výprodeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 dále mne zajímá, jak eshopáři řeší kompletaci objednávekto si každou vytisknete a s každou objednávkou zvlášť běháte po skladě položku po položce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 jj, už na to taky koukám, to prodaný zboží můžeš sledovat maximálně ve statistikách, žádný jiný modul jsem na to neviděl Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 nechce se mi věřit že soudruzi z Francie toto nepořešily ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Tak si stáhni tento skrypt Gestcom pro verzi 1.2... zde: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/39370/P45/#180788 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Tak teď se mi nechce věřit, že to pořešili! i já děkuji Miro Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Tak si stáhni tento skrypt Gestcom pro verzi 1.2… zde: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/39370/P45/#180788 máš s instalací zkušenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Tak nevím co mám rozumět pod dotazem zda mám zkušenost s instalací? Zkrátka modul napopírovat na ftp do modules. V BO si povol pro instalaci modulu jazyk francoužština a naistaluj. To je celá věc. Jinak funguje pod verzemi presty 1.2... a výše. Mě modul funguje bez problémů už asi měsíc a to byl v té době ještě v testovací fázi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 špatně jsem se vyjádřil, zkušenost s instalací a funkčností.OK, dík za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 V BO si povol pro instalaci modulu jazyk francoužština a naistaluj Co je to BO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 V BO si povol pro instalaci modulu jazyk francoužština a naistaluj Co je to BO ? BackOffice - administrace a FO je FrontOffice Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 "BO" je ve zktratce BackOffice – administrace. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckybastard Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 tak jsem se hned při instalaci zaseknul. Jak mám povolit francoužštinu?V prestě mám naistalován pouze jeden jazyk a to češtinu.při instalaci to na mě vybaflo totoPokus o hack (Tab->name je prázdné pro hlavní jazyk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soda Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 "BO" je ve zktratce BackOffice – administrace. ;-) :-) přitom "BO" je zmíněná zkratka už při instalaci a všeobecně používaná... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t4nn3r Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Ahoj, nenašli jste někdo k tomuto modulu překlad (Klidně i ENG) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Zde je čeština pro verzi v1.1. Getscom. gestcom_cs.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlo Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Vedeli by ste miniekto napisat kao ste to nainstalovali.Vzdy mi napise pokus o HACK neautorizovany pristup.SKusil som pridat aj Fr ako jazyk v admninistracii ale nepomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Nechápu co řešíte, stejně tak jako tak, z objednávky v administraci lezete po skladu a kompletujete produkty. Lidské oko a ruce vám žádnej robot nenahradí. Ve velých e-shopech jako je MALL ap. to dělají stejně, jen s tím rozdílem, že poskokům co mají ruce a nohy, chodí objednávky na PALM s klasickým OS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renka Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Tak docela hezká věc, ten gestcom.Jen by mě zajímalo, neexistuje nějaký modul, který by řekl: V nevyřízených objednávkách máš celkem 1ks tohohle / skladem máš tolik a tolik, 56 ks tohohle / skladem máš tolik a tolik, 13 ks tohohle / skladem máš tolik a tolik atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts