outlive Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Witam Mam problem ze kolejnością zdjęć w module Polecane produkty. Mianowicie. Skorzystałem z tego tego rozwiązania:http://sklep-prestashop.eu/prestashop-efekt-rollover-na-liscie-produktow/Wszytko ładnie pięknie się obraca po najechaniu kursorem. Tylko jest mały problem. Na stronie głównej, po dodaniu zdjęć w byle jakiej kolejności a następnie ustawieniu w panelu kolejności zdjęć i zapisie, układ zdjęć wraca do ustawień pierwotnych. Tego problemu nie ma na karcie produktu, tam pozycje są takie jak w panelu. Nie mogę doszukać się gdzie dodać sortowanie produktów po numeracji ustalonej w panelu.Z góry dzięki za pomocPresta 1.6014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 a 'cover' masz ustawiony na pierwsze zdjecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlive Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 Tak, jest ustawione na przód koszulki, drugie jako tył.Wyświetla zdjęcia które zostały dodane do produktu w pierwszej i drugiej kolejności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts