uzytkownik78 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Nie wiem czemu wyglądają na dodane dobrze i dodawałem już kategorie ale teraz nowo dodane się nie wyświetlają Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Jaki moduł? Jaki szablon? Link do sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 uzytkownik78 Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 (edited) szablon standard presta 1.6 lekko zmodyfikowany moduł kategorii zwyczajny block top menu przywróciłem bazę danych i zmieniłem nazwy kategorii kategorii ale nadla jest coś bardzo źle. Nie mogę umieścić więcej niż 4 główne kategorie (zwyczajnie nie wyświetlają się) ?! firebugiem nawet widać że są tylko 4 mimo że zrobiłem więcej Edited May 14, 2015 by uzytkownik78 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 uzytkownik78 Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 (edited) nie wiem co z tym zrobić mam blok kategorii w lewej kolumnie i w headerze w headerze wyświetlają się tylko 4 kategorie w lewej kolumnie wszystkie ?! to jakieś czary? widać że ________________________ OK GÓRNE MENU =/= KATEGORIE rozwiązane Edited May 15, 2015 by uzytkownik78 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kresunia123444 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 mam ten sam problem: Wersja PrestaShop 1.6.0.14 Obecnie używany szablon default-bootstrap wyswietla sie tylko 1 kategoria, inne sie nie pokazuja (menu w TOPie strony ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 A dodałaś do górnego menu inne kategorie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kresunia123444 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 tak dodałem, tutaj link do obrazka jak to wyglada, w panelu: http://screenshot.sh/mMDfX0Kf1bwhX na stronie sklepu: http://screenshot.sh/mFrVZHNhnqHSh i jak to oceniasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 i jak to oceniasz? Oceniam że nie wiesz co piszesz. Moje pytanie brzmiało czy dodałeś te kategorie do górnego menu, nie pytam czy są utworzone takie kategorie tylko czy są dodane do modułu górne menu poziome, same sie nie dodadzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kresunia123444 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 masz racje, nie dodawalem ich tam, nawet nie wiedzialem, ze jest modul za to odpowiedzialny, zatem dzialam, zdaje sie ze moj problem rozwiazales dziekuje za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
uzytkownik78
Nie wiem czemu wyglądają na dodane dobrze i dodawałem już kategorie ale teraz nowo dodane się nie wyświetlają
8 answers to this question
Recommended Posts