Cora Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Am instalat Prestashop, insa cand ma loghez in BO introduc email-ul si parola si imi apare o pagina alba.Folderele acelea cu schepsis au permisiuni, am sters folderul 'Install' si am redenumit folderul 'admin' cu 'administrator'. Nu ma pot loga la www.domeniu.ro/administrator (pt ca imi apare din nou o pagina alba), insa la www.domeniu.ro/administrator.login.php merge. A mai avut cineva problema aceasta? p.s: sunt incepatoare. Raman recunoscatoare daca ma poate ajuta cineva : Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 1.incearca o redenumire in altceva decat "administrator".2.ce versiune ai instalat ?3.in init.php din folderul admin trebuie sa fie o functie de genul asta /* logged or not */ if (!$cookie->isLoggedBack()) Tools::redirectLink('login.php'.$url_redirect); aproximativ linia 30 de codeste prezenta sau nu ?mai verifica permisiunile de scriere sa fii sigura ca sunt okde asemenea este recomandat sa ai cookie activate in browser! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cora Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Am verificat din nou permisiunile. Sunt ok. Am redenumit folderul. Aceeasi chestie. Am cookie-urile activate.Am versiunea 1.2.5. Cu ce deschid init.php ca sa vad codurile? Sau cum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 notepadsau notepad++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cora Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Da, este prezenta. De ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 de acolo se face redirectionarea catre login.phpincearca sa stergi datele personale din browser (cookie, offline pages, cache, temp, etc.) si incearca sa te loghezi din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cora Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 In Firefox aceeasi pagina alba. In IE apare eroarea HTTP 500 Internal Server Error - means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.Mhm... Asta e... Cred ca dezinstalez si incerc alta platforma de ecommerce.Multumesc mult pentru ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 sau poate fi o problema de server. asa cum zice "HTTP 500"renunti la prestashop doar pentru ca nu se face o redirectionare in back-office ?asta nu este un dezavantaj atat de mare chiar daca ramane fara rezolvare... dar cu siguranta nu va ramane asa.in cazul "HTTP 500" 99% este din cauza serverului.verifica si compatibilitatea serveruluihttp://www.prestashop.com/wiki/Installing_And_Updating_PrestaShop_Software/Problema poate fi : 1. server MySQL incompatibil cu UTF-8.2. server Windows3. instalarea nu s-a finalizat cu succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cora Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Nu vreau sa renunt pentru ca am vazut la o cunostinta cum functioneaza Prestashop si dupa ce m-am mai documentat, am decis sa instalez. Mi s-a parut usor si functional.Dar daca este de la server ce pot face? In interfata de administrare MySql imi apar un meniu si numai tabele (nu ma bag pe acolo ca nu ma pricep). Nu stiu daca e activat Php 5, insa cunostinta despre care mentionam mai sus are demult magazinul de la acelasi hosting si ii merge. Culmea ca am primit acum cateva minute mailul cu 'Congratulations, your online store is now ready to open!'. Si eu nu pot sa il 'open' :<p.s: in FO imi apare site-ul (http://hippiebox.ro/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 incearca sa stergi tot.citeste cu atentie ghidul de instalare reinstaleaza cu atentie dupa ce stergi datele personale din browser (cookie, offline pages, cache, temp, etc.)despre ce host e vorba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cora Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Ever-net... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 imi pare rau.... dar nu reusesc sa va ce ofera la gazduire.site-ul lor da numai erori 404. merge doar prima pagina... atat.oricum nu mai este updatat din aprilie-mai 2007 dupa cum scrie pe site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Mai incearca o data sa-l instalezi si daca tot nu merge iti recomand sa treci pe http://www.claus.ro/ . Nu e intentia mea sa le fac reclama, dar n-am avut probleme cu ei si serviciul clienti e de calitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 in cazul in care acea cunostinta a ta foloseste prstashop v1.1 sau mai vechi si functioneaza, iar tu incerci sa folosesti v1.2 sau mai nou, atunci este clar din cauza serverului.Incepand de la v1.2 a Prestashop sau modificat anumite cerinte ale serverului si daca hostul nu isi face update-urile la timp pentru server nu ai ce sa faci.Schimba hostul si nu vei mai avea probleme.Pot recomanda hostul din semnatura mea. Este Ieftin, Rapid, Oferta este generoasa si au suportul foarte bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cora Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Iti multumesc mult pentru ajutor. Le-am dat mail ieri celor de la hosting si le-am spus problema. Intr-adevar era de la ei. Acum imi merge Prestashop fara sa il mai fi reinstalat. Yaay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 te rog editeaza primul post si scrie in fata titlului [REZOLVAT]cu placere. o zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts