mastek Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Witam, Prestasho. 1.6.0.9 Skórka na bazie default-bootstrap Próbuje odnaleźć plik odpowiedzialny za widok listy produktów - widok lista ("product_list row list") W czym mam problem: 1. Widok siatki (grid, tj: "product_list grid row" znalazłem w pliku product-list.tpl 2. Dodałem swoje klasy, dodatkowe div-y aby zrobić wygląd zgodnie z projektem. 3. Nie mogę natomiast znaleźć pliku odpowiedzialnego za wygląd widoku listy gdzie np. dodany jest np. center-block itp 4. Mało tego pojawiają mi się błędy przy przełączaniu np. w wyglądu listy na wyglądu siatki - tj. nie wczytują mi się klasy, zmiany które dodałem w pliku product-list.tpl Jesteście w stanie mnie nakierować gdzie tym mogę poprawnie sterować? Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Widok listy nie jest w tpl a w pliku js i to w dodatku połączony z plikiem tpl taki misz-masz część zrobisz tu a część tam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastek Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 Dzięki, a jesteś w stanie jeszcze podpowiedzieć który to plik js, nie widzę nic takiego jak product-list.js stąd pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastek Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 Ok, już mam - odpowiada za to plik global.js od linii około 271 Dzięki, temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts