deleteThisAccountPls Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Ahoj,tak první problém co řeším je že jsem přidal nový template, aktivoval jej v adminu, ale eshop používá stále původní template (cache smarty jsem vymazal několikrát).Problém číslo dvě je, jak se k produktu přidává příslušenství, tak mě se tam neukáže žádná položka.Poradí někdo jak tyto dvě chyby napravit? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Šablona: Můžeš postnout ke stažení tu šablonu? (originál, neupravenou)Příslušenství: Klikni na to (+) a pak se ti objeví v tom seznamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 No příslušenstív nemám možnost vybrat, šablony už nemám uložené na pevném disku, musel bych je sosnout z e-shopu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Říkám nejdřív klikni na to (+) -> PLUS a pak se ti načtou Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 To jsem udělal a nenačetli Teď mi i z ničeho nic přestaly chodi konfigurace produktů http://itobchod.net/livepc/21752-sestava-livepc-pro-games.htmlEDITKonfigurace už chodí opět v pořádku Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 To jsem udělal a nenačetli Teď mi i z ničeho nic přestaly chodi konfigurace produktů http://itobchod.net/livepc/21752-sestava-livepc-pro-games.htmlEDITKonfigurace už chodí opět v pořádku Zkus změnit prohlížeč... jinak bavíme se o verzi 1.2.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Jj, verze 1.2.5.0Prohlížeč je taky na nic, chodí to jen když složku přejmenuju na prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Udělej mi nějakej test přístup do admina do katalogu.... se na to mrknu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Údaje pošlu v PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts