crackmass Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Merhaba Anlaşmalı olduğumuz kargo firmasına ürünlerimizi teslim eder etmez web sitemizdeki siparişlerin durumlarının Kargoya Verildi olarak değişmesini sağlayabileceğimiz bir yöntem var mıdır. Bunun için anlaşmalı kargomuzdan bizim kargo firmasındaki müşteri hesabımıza ait xml kodlarını alırsak siteye nasıl entegre edebiliriz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Teşekkürler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 bir yazılım firmasından destek almalısınız...bu işlem için hazır bir modül yoktur.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackmass Posted August 27, 2015 Author Share Posted August 27, 2015 Merhaba, Şu anda müşterilerimiz kargo takip linkine tıkladığı zaman kargo statülerini ilgili sürat kargonun web sitesinden görebiliyor. Bizim istediğimiz Sürat kargonun bu sitesindeki kargo statüleri değiştiğinde bizim presta sitemizdeki statülerin de ona göre değişmesi. Bunun için yardımcı olabilecek bir yazılımcı var mı acaba. Ücretli veya ücretsiz. Bu konuda da bilgi verebilirseniz seviniriz. Saygılarımla, Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Merhaba, Şu anda müşterilerimiz kargo takip linkine tıkladığı zaman kargo statülerini ilgili sürat kargonun web sitesinden görebiliyor. Bizim istediğimiz Sürat kargonun bu sitesindeki kargo statüleri değiştiğinde bizim presta sitemizdeki statülerin de ona göre değişmesi. Bunun için yardımcı olabilecek bir yazılımcı var mı acaba. Ücretli veya ücretsiz. Bu konuda da bilgi verebilirseniz seviniriz. Saygılarımla, Merhabalar, Malesef bu iş için ücretsiz destek bulamazsınız hatta böyle bir modül yazılmadı henüz. Kendinize özel talep ederseniz bu biraz tuzlu olabilir ve dilerseniz iletişime geçebilirsiniz. Başarılar, iyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 sürat kargo, aras kargo ve mng için bir yazılım entegresi yaptım şuana kadar. en büyük sorun kargo firmlarının size webservice açmaları ve gönderim yaptığın şubenin bunu kabul etmesi lazım. kargo şirketleri webservisi sadece büyük e-ticaret siterine açıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 (edited) xml ile çekip, entegre etmek mümkün. Sitemde hali hazırda kullanıyorum. Ben sitenizle uğraşamam ama safa bey uğraşırım derse kodları veririm... Edited October 2, 2015 by behcet (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 4, 2015 Share Posted October 4, 2015 Behçet hocam, xml kodlarını buradan paylaşmanız mümkün mü veya paylaşamam derseniz özelden atabilirmisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 xml ile çekip, entegre etmek mümkün. Sitemde hali hazırda kullanıyorum. Ben sitenizle uğraşamam ama safa bey uğraşırım derse kodları veririm... eyvallah abi bu hayatta seni tanıdığım için memmunum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Safa bey kodları aldınız sanırım Behçet beyden yardımcı olur musunuz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crackmass Posted October 7, 2015 Author Share Posted October 7, 2015 Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu kodlar paylaşıldı ise bu konuda bize yardımcı olabilir misiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 arkadaşlar behçet abi farklı bir entegrasyon yapmış , bugün onunla konuşup bu hafta içinde geliştirdiği yöntemi burda detaylı yazarım. iyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Teşekkürler Behçet Bey ve Safa Bey. Çalışmalarınızda ki başarıların devamını dilerim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 arkadaşlar gecikme için özür dilerim. hem behçet beyin yoğunluğu hemde benim yoğunluğum sebbiyle geliştirdiği yöntemin kodları alamadım . en kısa zamanda düzenleyip ücretsiz olarak paylaşacam. iyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 14, 2015 Share Posted October 14, 2015 Sağol üstadlar sabırsızlıkla beklemekteyim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 https://prestashopmodul.com/tr/home/46-mng-kargo-takip-modulu.html adresinde MNG var. Aras ve UPS için de modül yazmıştık. Bana sorarsanız: Eğer her gün binlerce sipariş almıyorsanız müşterinize kargo takip linkini veya takip numarasını mesaj olarak gönderin. Çünkü bu işin astarı yüzünden pahalıya geliyor. Her şeyin modülünü satın alıp her şeyi otomasyona bağlayıp gün sonunda 3 sipariş alırsanız vakit kaybı olur. (Bu arada Can bey MNG ile çalışıyorsanız modülü ücretsiz kullanabilirsiniz. Ama kahve ısmarlatırım) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 https://prestashopmodul.com/tr/home/46-mng-kargo-takip-modulu.html adresinde MNG var. Aras ve UPS için de modül yazmıştık. Bana sorarsanız: Eğer her gün binlerce sipariş almıyorsanız müşterinize kargo takip linkini veya takip numarasını mesaj olarak gönderin. Çünkü bu işin astarı yüzünden pahalıya geliyor. Her şeyin modülünü satın alıp her şeyi otomasyona bağlayıp gün sonunda 3 sipariş alırsanız vakit kaybı olur. (Bu arada Can bey MNG ile çalışıyorsanız modülü ücretsiz kullanabilirsiniz. Ama kahve ısmarlatırım) Mahmut hocam, sen iste kahve dükkanını satın alayım Bir kahvenin lafımı olur. Fakat modulu ucretsız nasıl kullanacağım onu çözemedim şuanda adrese girdim 49.90 dolar diyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 16, 2015 Share Posted October 16, 2015 (edited) https://prestashopmodul.com/tr/home/46-mng-kargo-takip-modulu.html adresinde MNG var. Aras ve UPS için de modül yazmıştık. Bana sorarsanız: Eğer her gün binlerce sipariş almıyorsanız müşterinize kargo takip linkini veya takip numarasını mesaj olarak gönderin. Çünkü bu işin astarı yüzünden pahalıya geliyor. Her şeyin modülünü satın alıp her şeyi otomasyona bağlayıp gün sonunda 3 sipariş alırsanız vakit kaybı olur. (Bu arada Can bey MNG ile çalışıyorsanız modülü ücretsiz kullanabilirsiniz. Ama kahve ısmarlatırım) Mahmut hocam, sen iste kahve dükkanını satın alayım Bir kahvenin lafımı olur. Fakat modulu ucretsız nasıl kullanacağım onu çözemedim şuanda adrese girdim 49.90 dolar diyor ? Edited October 16, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Mahmut hocam, sen iste kahve dükkanını satın alayım Bir kahvenin lafımı olur. Fakat modulu ucretsız nasıl kullanacağım onu çözemedim şuanda adrese girdim 49.90 dolar diyor ? Bu arada tamam mıdır ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 17, 2015 Share Posted October 17, 2015 Bu arada tamam mıdır ? tamam hocam teşekkür ederim. Fakat deneme şansım olmadı daha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 tamam hocam teşekkür ederim. Fakat deneme şansım olmadı daha. Rica ederim. Sorunsuz çalışıyor ama yine de bir sorun bulursanız haber verin. Bu arada diğer kargo modüllerini ve güncellemeleri takip etmeyi unutmayın. Herkese bol siparişli günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Çok teşekkürler Mahmut Bey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts