Spyworld Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ahoj už dlouho se marně snažím docílit výpisu cen u všech atributů.Pro vysvětlení :Mám PRODUKT1 který má atributy 10ml - 50Kč, 20ml - 100Kč, 30ml - 150KčV souboru product.tpl jsem před popis produktu {$product->description} vložil:{foreach from=$group.attributes key=id_attribute item=group_attribute}Název aributu : {$group_attribute|escape:'htmlall':'UTF-8'}{/foreach}čímž jsem docílil výpisů atributů u PRODUKTU:Název aributu : 10ml Název aributu : 20ml Název aributu : 30ml ale absolutně se nechytám a nemůžu docílit toho aby se u každého atributu zobrazila taky cena.Třeba takto:Název aributu : 10ml 50Kč Název aributu : 20ml 100Kč Název aributu : 30ml 200KčMockrát díky za jakoukoliv radu, už s tím bojuji pár hodin a stále nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 No vždyť ti v tom kodu chybí price.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyworld Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 No to já samozřejmě vím, ale nepovedlo se mě ho zformulovat tak aby fungoval. Resp. načíst pro dané id produktu všechny id atributů a k nim přiřadit price. Nikdy jsem se SMARTY nepracoval a proto se obracím na odborníky s prosbou o pomoc jak kód dodělal. Pracuji pouze v PHP kde je vše samozřejmě jinak.Děkuji za případnou pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyworld Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 Koukám že tady na fóru se Šablonama taky nikdo nezabývá, neví někdo prosím o fóru kde by mě někdo mohl poradit prosím ?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts