K4rolink4 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Witam wszystkich Postaram się pokrótce wyjaśnić o co mi chodzi. Posiadam sklep internetowy na prestashopie, wersja 1.6.0 ( dotychczas przez wiele lat pracowałam na CMSie, starym ), generalnie ze wszystkiego jestem mega zadowolona, bo uważam, że Presta wymiata, ale nie potrafię ogarnąć jednej rzeczy, mianowicie:na www mam bloga/aktualności, wyświetlają się one na dole, obok siebie, w formie slidera, jednak wizualnie nie wygląda to ładnie, po odpaleniu artykułu, jest on taki ... ubogi. Czyli data, zdjęcie, treść i nic poza tym, chciałabym to w jakiś sposób urozmaicić, czy jest jakaś wtyczka/moduł, który pomaga w rozbudowaniu bloga? Z góry dziękuję za pomoc, na razie "raczkuję" w tym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Jaki moduł bloga? Co chcesz dodać dokładnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4rolink4 Posted May 5, 2015 Author Share Posted May 5, 2015 Chciałabym, by blog wyglądał bardziej profesjonalnie, żeby było łatwiej, na chwilę obecną wygląda mniej więcej tak jak na dołączonym obrazku, czyliTytuł,data,zdjęcie,tekst.Zdjęcia na blogu są komercyjne, tak jak cała www, dlatego zależy mi na tym, aby wyglądało to po prostu lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Najlepiej by było jakbyś dała link do swojego sklepu z blogiem i wzór jaki wygląd chcesz osiągnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4rolink4 Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Wzór jaki chcę osiągnąć to coś takiego mniej więcej jak na poniższej stronie www http://www.baseniarz.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Chyba zaczynam łapać o co Ci chodzi, masz na myśli listing artykułów a nie sam artykuł bloga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4rolink4 Posted May 10, 2015 Author Share Posted May 10, 2015 Chyba dokładnie to mam na myśli. Chodzi mi o to, by po kliknięciu zakładki aktualności na www, otwierał się blog w takiej formie jak przedstawiłam powyżej. Teraz ten blog praktycznie nie wygląda :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 To może podaj link do sklepu i nazwę modułu bloga z którego korzystasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts