Borly Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Zdravím Vás prestashopáci Mám problém s číslovaním faktúr. Doteraz som mal faktúry vypnuté a vytváral som ich v externom programe. Teraz som si zakúpil modul slovenská faktúra a zapol som generovanie faktúr. Problém je však v tom, že prestashop mi úplne ignoruje nastavenie číslovania faktúr v BO prestashopu. Stále si to čísluje podľa seba myslím že od 1 aj keď ja nastavím napr. na číslo 1500068. Nenašiel som riešenie nikde na fóre, vedel by ste mi prosím niekto pomôcť kde by mohla byť chyba? Mám prestu 1.6 Vopred ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Ahoj. Mám ten istý modul na preste 1.5.6.2 a snáď riešenie funguje aj na 1.6 ale malo by lebo je to rovnaké. Modul ako keby vypol nastavenie číslovania. Riešenie: 1. Vygeneruj faktúru pre objednávku 2. Otvor databázu 3. Otvor tabuľku ps_order, daj upraviť danú objednávku (nájdi ju podľa id_order) a uprav parameter invoice_number na číslo faktúry napr. 1500068 4. Otvor tabuľku ps_order_invoice, daj upraviť danú objednávku (nájdi ju podľa id_order) a uprav parameter number na číslo faktúry napr. 1500068 Ďalšie faktúry sa budú generovať od čísla ktoré si nastavil pre túto objednávku 1500069, 1500070, 1500071.... Dúfam že som pomohol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borly Posted May 5, 2015 Author Share Posted May 5, 2015 Zdravím ťa Super zafungovalo to. Veľmi pekne Ďakujem. Pomohol si mi veľmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts