vomysaur Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 (edited) Dobrý den, mám problém s úpravou odkazů patičky mého eshopu. Patička nyní vypadá viz náhled: Přes Block CMS dokážu upravovat odkazy, ale co ty, které tam nejsou přidané přes CMS? Jak je odstranit? Jde mi konkrétně o všechny anglické odkazy + info o eshopu. V themes/nazev_themy/modules/blockcms jsem našel soubor blockcms.tpl, který obsahuje: <!-- MODULE Block footer --> <ul id="footer_links"> {if !$PS_CATALOG_MODE}<li class="first_item"><a href="{$link->getPageLink('prices-drop.php')}" title="{l s='Specials' mod='blockcms'}">{l s='Specials' mod='blockcms'}</a></li>{/if} <li class="{if $PS_CATALOG_MODE}first_{/if}item"><a href="{$link->getPageLink('new-products.php')}" title="{l s='New products' mod='blockcms'}">{l s='New products' mod='blockcms'}</a></li> {if !$PS_CATALOG_MODE}<li class="item"><a href="{$link->getPageLink('best-sales.php')}" title="{l s='Top sellers' mod='blockcms'}">{l s='Top sellers' mod='blockcms'}</a></li>{/if} {if $display_stores_footer}<li class="item"><a href="{$link->getPageLink('stores.php')}" title="{l s='Our stores' mod='blockcms'}">{l s='Our stores' mod='blockcms'}</a></li>{/if} <li class="item"><a href="{$link->getPageLink('contact-form.php', true)}" title="{l s='Contact us' mod='blockcms'}">{l s='Contact us' mod='blockcms'}</a></li> {foreach from=$cmslinks item=cmslink} {if $cmslink.meta_title != ''} <li class="item"><a href="{$cmslink.link|addslashes}" title="{$cmslink.meta_title|escape:'htmlall':'UTF-8'}">{$cmslink.meta_title|escape:'htmlall':'UTF-8'}</a></li> {/if} {/foreach} <li class="last_item">©2011 {l s='Powered by' mod='blockcms'} <a href="http://www.prestashop.com">PrestaShop</a>™. All rights reserved</li> </ul> <!-- /MODULE Block footer --> Pokud tento celý soubor přejmenuji, v patičce mi vše zmizí (to jsem předpokládal), pokud tento soubor chci poupravit a jednotlivé odkazy odstranit, nic se s patičkou nestane a i když smažu celý obsah tohoto souboru, vše na stránkách v patičce zůstane jako předtím. Poradí mi někdo? Nevím si s tím rady co a jak. Děkuji s pozdravem, Vomáčka V. Edited May 3, 2015 by vomysaur (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasVlcek Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Dobrý den, pokud vždy přepisujete soubor s koncovkou .tpl tedy samotnou šablonu, pak musíte následně v administraci v záložce Výkon dát vyčistit cache, aby se aktualizovala šablona, jinak do té doby bude vždy vidět, to staré. V případě, že budete upravovat styly tedy soubory css, pak výkon nemusíte přepočítávat, "Jen malá rada" všem nyní pro prestashop verze 1.7 pokud si chtějí spodní odkaz v patičce na prestahop změnit na vlastní je úprava v souboru footer.tpl, který naleznete na vašem ftp : web/themes/classic/templates/_partials/footer.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts