p4you Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Sziasztok! 1.6.0.11 shopom van. Nem talalom a hibat, de ha rendel vk nem kapok Mailt. De latom a rendeles a shopban, ha utalast valasztott. Ha viszont a vevö Paypallal fizet, akkor rendeles nem is jön letre. Csak a vevök alatt megtalalom a nevet, s latom, hogy mi van a kosaraban, ugynevezett elarvult kosar van. Manualisan meg tudom az arut helyette rendelni, s beallitani, hogy ki van fiztetve. remelem tud valaki segiteni, nagyon megköszönnem! üdvözlettel Melinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Kedves Melinda,először ellenőrizze, hogy a shop képes levelet küldeni => ezt a Haladó Beállítások -> E-mail alatt, az "E-MAIL BEÁLLÍTÁS TESZTELÉSE" résznél.Ha igen, akkor ellenőrizze a modulok közt, hogy a "mailalerts" modul be van-e kapcsolva. Ha igen, akkor nézze meg a beállításait (vagy mentse ki, jegyezze meg vagy fel) és deaktiválja, uninstallálja majd installálja a modult, melybe ismét belépve állítsa be/vissza az adatokat.Aztán próba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4you Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Köszönöm, de a problema melyebben lesz. Hiszen ha a vevö kerdest tesz fel, akkor kapok mailt. A vevök is kapnak, ha vasarolnak, mert mar tovabbitottak ezt a levelet nekem. Ha uj arut teszek be, jön Mail, hogy keves a darabszam. De ha rendeles jön letre, nem kapok mailt. Illetve ami a legnagyobb problema, ha egyböl paypallal fizetnek AKKOR NINCS RENDELES. A kosarban marad az aru, nem kattintanak a most megrendelem gombra... s ezek tetözesere tegnap a shop adomentesen adott el arut egy svajcinak, s mivel Paypallal fizetett, rendeles nem jött letre, meg akartam manualisan csinalni, de ennel a vevönel az se müködött egy html oldalra jutottam, total error volt. szerintem nagyon komoly itt a problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Nyilván én nem tudhattam, hogy ha a vevő kérdés tesz fel akkor arról kap mailt, ezt nem említette. Újratelepítette a modult? Ezen végigment?Ha igen, akkor ellenőrizze, hogy a levelek a helyükön vannak-e. A /mails/hu/ mappában ellenőrizze, hogy megvan-e az "order_conf.html". Ugyanezt nézze meg a téma esetében is, /OnTemaja/mails/hu/. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4you Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Elöre irom most, nemetül hasznalom a shopot. Az Email modult ujra telepitettük. Zöldre van allitva, kapjunk a rendelesröl mailt. S szinten zöld, hogy kapjunk mailt, ha vm nincs raktaron - ez a mail jött eddig is. De order_conf.html nincs az email mappaban. Van egy csomo hasonlo, de order-rel egyik sem kezdödik. Viszont thema van több, azt nem tudom, melyiket kellene megneznünk. Pontosan mi alatt talalhato? Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 (edited) Az admin-ban a Beállítások => Sablonok-ban látható, hogy melyik téma az aktív.Egyébként ez lesz a probléma szerintem. Az order_conf.html kell. Nézze meg, hogy az aktív témában lévő /mails/de/ mappában található-e order_conf.html.Vagy így, vagy úgy, de ez a fájl kell. Pótolja az eredeti .zip-ből ezt a fájlt mindkettő helyen (attól függően, hogy a témában egyáltalán van-e ilyen mappa, hogy /mails/).Egy biztos: a gyökérkönyvtárban lévő /mails/de/ (vagy hu vagy en) mappában kell az order_conf.html. Próbálja meg pótolni mondjuk FTP-n keresztül. Edited May 3, 2015 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4you Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 jön email, rendeltem a shopban, jött a vevönek mail, fizetesi felhivas s nekem is jött mail. Meg lett az order.html, valahogy lassan aktualizalodott. De az ujra telepitese a modulnak, az nagyon jo tanacs volt. De a masik problemam meg mindig fenall. Rendeltem probara a shopbol, s Paypalt valasztottam, kifizettem - felakadt az oldal. Paypal Express. A fizetes megis sikerült, Paypaltol jött mail. De a shopban nem keletkezett rendeles. Meg az elarvult bevasarlokosar sincs meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Először is tudnunk kell, mit jelent az, hogy; felakadt az oldal. Be kellene kapcsolni a developer módot és megnézni, mi a pontos hibaüzenet, ha van.Developer mód bekapcsolása: http://prestashop.keszites.net/developer-mod-bekapcsolasa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts