raxo.krakow Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Witam, Czy ktoś pomoże ustawić mi pliki wideo w opisie przedmiotu tak aby odtwarzały się autoamatycznie a nie po kliknięciu na "play" Pozdrawiam, Ania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 2 takie same pytania na jednym forum to SPAM i w ogóle nie rozumie takiego działania, tylko utrudniasz użytkownikom forum robiąc w ten sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raxo.krakow Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 Kurcze zamiast marudzić to byś pomógł mi to ustawawić, pisanie treści które nic nie wnoszą to żadna pomoc no ale skąś musisz mieć te blisko 1500 postów. Aaaa i bardzo przepraszam jeśli komuś coś utrudniłam. Pozdrawiam, Ania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raxo.krakow Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 Aaa. pliki wideo wrzucam bezpośrednio ze swojego serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Po pierwsze zanim odpisałem w tym wątku udzieliłem odpowiedzi w innym, tak mam sporo postów na forum śmiało przeglądnij je najpierw wszystkie a później mi dopiero zarzuć że nie pomagam. ...pisanie treści które nic nie wnoszą to żadna pomoc... Pisanie 2 wątków o tej samej treści również nic nie wnosi, tak samo jak brak kultury. Nie pracuję tutaj na etacie i moja pomoc == moja dobra wola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raxo.krakow Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 Ktoś wstał dzisiaj lewą nogą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 co za klientka aua Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Grzecznie zwróciłem uwagę na to że SPAMujesz, za co zostałem nazwany marudą i stwierdziłaś że w ten sposób nabiłem wszystkie swoje posty, po czym zażądałaś ode mnie pomocy, to tak nie działa. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raxo.krakow Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 No to masz kolejne trzy nic nie wnoszace posty (wymieniasz je na jakieś punkty w tesco czy co?) Jak byś zwrócił uwagę bystrzaku to byś zauważył że jestem nowa na tym forum, nie piszę nic tylko dla samej zasady pisania, nie pouczam innych (rozumiem, że ty już jesteś od tego), nie umiesz pomóc to nie pisz chyba że startujesz w jakimś konkursie na moderatora. Pozdrawam, Ania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raxo.krakow Posted May 1, 2015 Author Share Posted May 1, 2015 Problem rozwiązy. Jak by ktoś kiedyś potrzebował pomocy to podpowiadam. Do kodu HTML dodajemy ?rel=0&autoplay=1. np. fragment kodu przed zmianą - <iframe width="640" height="360" src="[YouTube Video URL]" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> i po zmianie - <iframe width="640" height="360" src="[YouTube Video URL]?rel=0&autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Oczywiście jeśli używacie <iframe> należy zmienić wcześniej domyślne ustawienia w: Preferencje/Ogólny/Pozwól na iframes w polach HTML na TAK Panu "moderatorowi" endriu107 dziękuję za pomoc, bezcenne uwagi i życzę wstawania tylko prawą nogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
raxo.krakow
Witam,
Czy ktoś pomoże ustawić mi pliki wideo w opisie przedmiotu tak aby odtwarzały się autoamatycznie a nie po kliknięciu na "play"
Pozdrawiam,
Ania
9 answers to this question
Recommended Posts