Robroy345 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 https://restcoin.pswebshop.com/ Pojawia się komunikat Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fredo86 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 J'ai le même message ce matin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RolePlay.poland Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Mam to samo coś się posypało wyżej. Bo back office tez kaput. Często tak bywa? Bo ja nowy w tym biznesie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Dlatego nie warto produkcyjnego sklepu robić na presatcloud, nie masz żadnych praw do niego i nic nie naprawisz jak sie popsuje. Lepiej więc dać kilka złotych za hosting i mieć swój sklep niż za darmo mieć sklep który nie jest Twój i nie koniecznie działa. Prestashop ma jakiś problem sprawdzałem na testowym cloudzie i jest to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RolePlay.poland Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 (edited) Dzięki za rade jest ona bardzo cena jak dla mnie bo fakt sklep co nie działa to jest dno. Mam parę lamerskich pytań i mam wrażenie że są one tak lamerskie że nawet google nie chce pomóc. Był bym wdzięczny za sprostowanie 1. wgram preste na hosting jak wygląda edycja sklepu? mam takie zaplecze jak logując się do cloda na preście? 2. jeśli już zedytowałęm katalogi, moduły, wygląd strony, na cloudzie w preście da się to jakoś sensownie przerzucić na hosting? czy muszę robić to od nowa? 3. Korzystając z okazji. Taka kwestia. Chciałem podać dwa konta bankowe zależnie od waluty w której ktoś kupuje towar bez tych durnych przeliczników walut w sklepie. Jestem zielony w kodzeniu jak mam się za to zabrać? Będę wyjątkowo wdzięczny za pomoc za która z góry dziekuje ps. majówka z prestą.. ehh ale wam życzę udanego grillowania! Edited May 1, 2015 by RolePlay.poland (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 1. tak 2. w cloud możesz się zalogować na ftp i pobrać katalogi themes, modules i override więc to co Ci potrzebne. 3. chyba tylko przez zastosowanie dwóch modułów do przelewu bankowego można to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Robroy345
https://restcoin.pswebshop.com/
Pojawia się komunikat
Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections
5 answers to this question
Recommended Posts