zodiak Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 ahoj, potreboval bych poradit. mam eshop kde bych chtel udelat slevu na veskere zbozi 5%. pokousel jsem se to resit pres groups a vouchers. v groups jsem si vsiml ze se po registraci zakaznik automaticky vytvori do skupiny, ktera tam je zadana defaultne, da se tam na tuto skupinu nastavit sleva, ale ta se bohuzel aplikuje az pote co zakaznik odesle registraci. pred registraci ve FO a v nakupnim kosiku vidi stale ceny zbozi pred slevou. jak tedy docilit toho aby zakaznik prisel do eshopu a uvidel nizzsi ceny o tech napr. 5 %?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Slevy lze zadat pouze jak pisete skrze vouchery a skupiny. Moc mi ale neni jasne, proc chcete, aby zakaznik videl i bez prihlaseni slevnene zbozi - to rovnou muzete zmenit vsechny ceny, ne? (pokud se teda nejedna o nejakou hromadnou kratkodobou akci:)Jo a takova vychytavka by se mi taky hodila, nevi nekdo o necem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiak Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 diky, to vyuziti, je jak pisete, mozne pouzit pro kratkodoba akce typu happy hour, nebo napr. chci prizpusobovat ceny podle pohybu kurzu € nebo $ atd....menit ceny jednotlive u sta az tisice produktu neni vhodne . asi toto reseni nelze v klasicke preste nastavit, mozna nejaky modul by toto vyresil, verim ze naprogramovani neceho takoveho by byla hracka, bohuzel programator nejsem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Nainstalovat v modulech, objeví se ti to v záložce Katalog a pak už si tam dávej slevy jaký potřebuješ salesanddiscounts.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Tak tohle je bomba, predevsim to casove omezeni ;-) DikyBTW: Neni nahodou jeste nejaky jiny modul pro slevy pouze urcitym zakaznikum abych nemusel pouzit vouchery a skupiny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiak Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 take moc diky za modul, ale problem je v tom, ze se ty ceny neprenaseji do kombinaci produktu, coz je celkem velky problem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Tak tohle je bomba, predevsim to casove omezeni ;-) DikyBTW: Neni nahodou jeste nejaky jiny modul pro slevy pouze urcitym zakaznikum abych nemusel pouzit vouchery a skupiny? Leda nastavit slevu pro zákaznickou skupinu, což můžeš přímo v administraci ve verzi 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 take moc diky za modul, ale problem je v tom, ze se ty ceny neprenaseji do kombinaci produktu, coz je celkem velky problem... Sleva na kombinaci nejde nastavit ani normálně, takže nějak nechápu? Prostě sleva se dává akorát na základní produkt, kdyby si měl dávat u produktu slevu na každou kombinaci, tak by ses z toho asi posr.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Kdyz uz jsme u toho, tak me zajima jeste jedna vec.. Jak dosahnout toho, aby se mi slevy vypisovaly 1. v mailu zakaznikovi pri objednavce a 2. ve fakture? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 To by ta sleva musela být prostřednictvím voucheru.... a ne přímo v produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Jo jo, voucherem mi to funguje, jen me zajimalo, jestli to tam nelze zapsat i pri pouziti skupin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Jo jo, voucherem mi to funguje, jen me zajimalo, jestli to tam nelze zapsat i pri pouziti skupin.. Ty, hele, nevymejšlíš si tak nějak blbosti? K čemu ti to bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Protože se jedná o členský klub. Zákazník předem žádá o členství na základě určitých požadavků zadavatele a pokud splní podmínky, je přijat - Následně má nižší ceny a potřebuju, aby tu slevu viděl aspoň na faktuře... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Jeste nutne k mnozstevni sleve: Existuje nejaky zpusob nebo modul, diky kteremu lze zadavat mnozstevni slevu, ktera se vztahuje k celemu kosiku a ne jen k jednomu typu zbozi? (bez pouziti voucheru)Tedy potrebuji nastavit mnozstevni slevu, ve ktere by bylo zbozi z vice kategorii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 nahral jsem modul , který sem dal jakcrabbit takže díky. Jen se chci zeptat potřebuju,aby se to aplikovalo na všechny produkty,kterých je 12 tis a ty slevy se přidají jen na prvních 300 produktů,které se zobrazují v tomto modulu.A nemůžu to pořád hlídat jelikož import a aktualizace probíhají automaticky.POradí mi někdo ? díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Nekde jsem zde psal SQL dotaz na hromadnou zmenu ceny, stejne by slo pouzit i na zmenu slevy. Pokud by nekdo chtel muzu to upravit a dat to sem, ale vyzaduje to aspon zakladni zkusenosti s praci v phpMyAdminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 hod to sem.. potřebuju prcenta pllus nějaký navod.Budu moc vděčný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Tak jsem to našel.Doufám, že to je ono.Jak se tedy dopracovat aby cca o 5% byly ceny nižší a při každém automatickém importu by sleva byla stále 5 %? a bude se ukazovat poté cena i se slevou např ve zboží ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Dalo by se, přes cron, ale tak daleko tvoje znalosti nedosahujou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saimons Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Tim sql to zmenis jednou vsude.. bud na pevnou castku nebo zvisis/snizis o nakou castku, ale urcite ti to nevyresi problem ze se ti to samo bude menit pri vlozeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Vyřešil to už někdo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlet.ee Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Wonderful module!I keep getting some errors on 1.3.1. though. sometimes it is 'hack attempt' and it won't load the catalog at all, then there is 'wrong date' in 'from' field and it loads just the first product.Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Kup si quick update, tam si muzes hejbat s cenama cehokoli kamkoli :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 zkousel jsem ten modul Sales&discount;, ale ve verzi 1.1.0.5 nebezi :-(.Instalace probehla v poradku, v Katalogu se objevila nova zalozka, ale kdyz na ni kliknu tak se objevi jen veta: zalozka neexistuje.Ani v modulech - nastaveni tohoto modulu e neobjevi zadne moznosti nastaveni. Neexisuje tento modul i pro verui 1.1? Nebo nejde tento upravit aby fungoval i pod starsi verzi? Diky moc za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 mame modul na hromadne slevy pre celu kategoriu (mozete to naraz pouzit aj pre podkategorie, takze aj pre cely eshop) alebo mozete naraz zrusit slevy pre celu kategoriu (ak chcete) aj s podkategoriami. Plati pre verzie presty 1.2, 1.3, 1.4, 1.5. Viac info na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts