szecso_lr Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni hogy a felső horizontális menű hol tárolja a linkeket vagy hogy állítja össze a linket. Az a gondom hogy ha a felső horizontális menűbe olyan kategóriát teszek be ami root akkor annak a linkje csak a domainra mutat (.hu -ra nem pedig a .hu/234188-katneve címre)De ha olyat teszek bele aminek a linkje nem root hanem lejjebbi kategória akkor jól működik. Az megtaláltam hogy a "MOD_BLOCKTOPMENU_ITEMS" vannak a kategóri számok hogy hova mutatnak, és a "ps_category_lang" be is benne van a link_rewrite -nál hogy mit kellen írnia a .hu után de mégsem teszi hanem csak a .hu -ig jut el a dolog. A modult már telepítettem töröltem újratelepítettem, de akkor is ezt csinálja presta 1562 /istván/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Ha jól értem a problémát akkor szerintem a modulnak nem szabadna ezt csinálnia. 1.5.6.2-höz való horizontális menüd van? Nem lehet, hogy lefrissítetted, és az van fent ami 1.6-hoz való? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso_lr Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Szia. Gyanús nekem is hogy nem a modullal lesz a gond hanem a kategóriákkal van valami. A menü verziója 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 default téma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso_lr Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Sajnos ott is ugyanaz a helyzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 szerintem készíts mentést FTP-vel a felső horizontális menü mappájáról, majd másold fel a helyébe (vagy felülírva) az eredeti felső horizontális menüt 1.5.6.2-ből. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso_lr Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Sziasztok.Rászántam a mai napot hogy miért nem megy, mi lehet a gond.Az összes kategóriát kitöröltem, és az összeset újra importáltam. Eddig importkor 2 menetben csináltam, először a szöveg és az alapadatok, utána a kép.Mindaddig jó volt amíg a képet nem importáltam. Amint a képet importáltam szétugrott az egész.Tehát a megoldás az lett hogy kategóriában a képet és az adatokat egyszerre egy menetben importáltam és akkor már rendesen működött. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts