paciek Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Witam, mam na swojej preście zainstalowany szablon. Gdy chciałem wprowadzić zmiany w css nic się nie zmienia. Element który zmieniam znajduje się na tej stronie: http://prestocaffe.pl/dolce-gusto/2-nescafe-dolce-gusto-latte-macchiato-16-sztuk.htmlChodzi o powiększenie 2x buttonu Dodaj do koszyka. Zmiany w pliku product.css wprowadziłem, wyczyściłem cache, wymusiłem kompilację i nadal nic się nie zmienia. Proszę o szybką radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Napisz jeszcze jakie zmiany wprowadziłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paciek Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Wprowadziłem tylko zmianę width z auto na 320px a i tak nadal jest auto. .box-info-product .exclusive { position: relative; background: none repeat scroll 0 0 #D56B1F; border: 1px solid #D56B1F; line-height: 30px; color: #ffffff; padding: 3px 15px 3px 40px; width: 320px; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 po pierwsze, gdzie dokadnie (sciezka katalogow, plik) wprowadzasz zmiane? dwa, a zastanaies sie co na taka zmiane responsive? PS. parzac dalej na ten szablon to logo nachodzi na... nie wiem po co.... powtorzony tytul/nazwe produktu (jedna nad zdjeciem (na ta nachodzi) druga obok zdjecia w prawej kolumnie) ikona koszyka w top sprawia wrazenie jakby byla jakos blednie powieszona... nie wyglada to zbyt dobrze. [sprawdzane na FF] Link to comment Share on other sites More sharing options...
paciek Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Sklep jest znajomego, prosił mnie tylko o zmianę tego buttonu. Modyfikuje plik http://prestocaffe.pl/themes/PRS070161/css/product.css który nawet po wejściu bezpośrednio z adresu się nie zmienia. Na ff widocznie ma tak wyglądać bo też sprawdzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) ale nie ma takiej mozliwosci, ze jak cos sie zmienia w pliku to po jego zastapieniu jest to niewidoczne.... czyli, najprawdopodoniej zapisujesz (przesylasz plik przez FTP) plik nie w tym miejscu. moze wysylasz go do default? Edited April 29, 2015 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paciek Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 (edited) No własnie edytuję ten plik: http://screenshooter.net/101973563/asiesca Zrobione nie wiem jakim cudem ale zmiany nagle zaczęły wchodzić w życie. Edited April 29, 2015 by paciek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 no i tu masz odpowiedz na moje porpzednie pytanie nr 2: "a co na to responsive?" a popatrzyles w jakiej klasie @media dokonujesz zmian? bedziesz mial 320px przy rozdzielczosci <480px a w innych wypadkach, poprawnie: auto.... skad wziales ta linijke :700? z firebuga czy innego narzedzia web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts