bondar91 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Witam, mam problem na stronie głownej sklepu www.e-ekologicznie.pl jak widać chciałbym wstawić 6 produktów polecanych jednak nie po zmianie z 3 na 6 rozwala mi się kompletnie układ tych 3 kolejnych produktów. Mógłby ktoś pomóc co ustawić aby były 3 produkty na górze i 3 kolejne pod nimi? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Jak to zmieniasz, w którym miejscu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondar91 Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Chodzi o zmiane produktów z 3 na 6. Poprostu w Backoffice w module homefeatured daje 6 w polu ile ma się wyswietlać na stronie głównej Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Za pewne w pliku homefeatured.tpl jest zdeklarowana ilość produktów w linii na 4, u ciebie się nie mieszczą w jednej więc 4 produkt przechodzi do nowej, tutaj sie kończy linia i w nowej linii z powrotem jest 4 produkty. Tutaj też w zależności od modułu może się okazać że korzysta on z pliku product-list.tpl ale to będziesz wiedział jak zagladniesz do pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondar91 Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Ok dzięki wielkie znalazłem zmieniłem i hula A mam jeszcze takie pytanko może wiesz jak to zrobić bo chciałbym aby 3 kolumny były wszędzie nie tylko na stronie głównej ale też jak klikne w daną kategorię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 To już masz albo w ustawieniach pozycji modułów albo w ustawieniach zaawansowanych szablonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondar91 Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Właśnie mam wszystko zaznaczone w preferencje->szablony->edycja szablonu i tam wszystkie opcje mam zaznaczone jednak brakuje tam takich opcji jak np. category i nie wiem czemu jak to podpiąć żeby tam się wyświetlało może wiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Jesteś pewien ze Twój szablon obsługuje wszystkie hooki tak samo jak szablon domyślny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bondar91 Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Właśnie o to chodzi że to jest domyślny szablon i nie wiem czemu nie ma podpiętych hooków. W razie czego jak można je podpiąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts