imogen Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Witam, skasowałam standardowy theme 1.6 bo miałam inny theme lecz teraz chciałbym powrócić do theme standardowego. Próbowałam pliki z innej instalacji przegrać lecz w PA nie widzi mi theme. Próbowałam spakować go w zip i poprzez moduł zainstalować.. też nie tak... ma może ktoś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 wrzucajac skorke przez ftp (pod warunkiem, ze jest dobrze zakatalogowana) bez problemu powinno ja wykryc. sprawdz czy aby nie masz dwuch katalogow z nazwa skorki i w drugim dopeiro skorki. takie pakowanie za wiele nie da no musisz miec jeszcze katalog dodakowych modulow a do tego przypisany plik konfiguracyjny z wrzutem do bazy instalacji tych modulow (kolejnosci w hook, wlaczenie-wylaczenie, konfiguracje ogolna. ewentualnie z innej instalacji mozesz wyekspotowac taka skorke i dopiero wrzucic do sibie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumibear Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ewentualnie, jeśli już masz pliki skórki w katalogu na serwerze to możesz uwtorzyć nowy wygląd kreatorem (ostatnia pozycja na liście) podając nazwę katalogu, w którym mieszczą się pliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ewentualnie, jeśli już masz pliki skórki w katalogu na serwerze to możesz uwtorzyć nowy wygląd kreatorem (ostatnia pozycja na liście) podając nazwę katalogu, w którym mieszczą się pliki. tylko tez przy takim rozwiazaniu trzeba pamietac, ze wszelkie moduly trzeba bedzie recznie poprzypisywac do hook, ustawic ich kolejnosci.... mysle, ze moja metoda z isatalacja nowej PS i eksportem skorki bedzie o wiele prostsza i szybsza no i stabilniejsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumibear Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 tylko tez przy takim rozwiazaniu trzeba pamietac, ze wszelkie moduly trzeba bedzie recznie poprzypisywac do hook, ustawic ich kolejnosci.... mysle, ze moja metoda z isatalacja nowej PS i eksportem skorki bedzie o wiele prostsza i szybsza no i stabilniejsza Nikt nie obiecywał że będzie prosto i szybko ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
imogen Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 ok, dziękuje dziś wieczorkiem zobaczę czy uda mi się o wgrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts