Jump to content

Standardowy Theme 1.6

imogen

Recommended Posts

Witam, skasowałam standardowy theme 1.6  bo miałam inny theme lecz teraz chciałbym powrócić do theme standardowego. Próbowałam pliki z innej instalacji przegrać lecz w PA nie widzi mi theme. Próbowałam spakować go w zip i poprzez moduł zainstalować.. też nie tak... ma może ktoś pomysł?

wrzucajac skorke przez ftp (pod warunkiem, ze jest dobrze zakatalogowana) bez problemu powinno ja wykryc. sprawdz czy aby nie masz dwuch katalogow z nazwa skorki i w drugim dopeiro skorki.

takie pakowanie za wiele nie da no musisz miec jeszcze katalog dodakowych modulow a do tego przypisany plik konfiguracyjny z wrzutem do bazy instalacji tych modulow (kolejnosci w hook, wlaczenie-wylaczenie, konfiguracje ogolna. 

ewentualnie z innej instalacji mozesz wyekspotowac taka skorke i dopiero wrzucic do sibie.

Ewentualnie, jeśli już masz pliki skórki w katalogu na serwerze to możesz uwtorzyć nowy wygląd kreatorem (ostatnia pozycja na liście) podając nazwę katalogu, w którym mieszczą się pliki.

tylko tez przy takim rozwiazaniu trzeba pamietac, ze wszelkie moduly trzeba bedzie recznie poprzypisywac do hook, ustawic ich kolejnosci.... mysle, ze moja metoda z isatalacja nowej PS i eksportem skorki bedzie o wiele prostsza i szybsza ;) no i stabilniejsza ;)

tylko tez przy takim rozwiazaniu trzeba pamietac, ze wszelkie moduly trzeba bedzie recznie poprzypisywac do hook, ustawic ich kolejnosci.... mysle, ze moja metoda z isatalacja nowej PS i eksportem skorki bedzie o wiele prostsza i szybsza ;) no i stabilniejsza ;)

Nikt nie obiecywał że będzie prosto i szybko ;-)