McAronik Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Mam problem z blokiem Moje konto. Gdzie bym go nie umieścił to nic się nie wyświetla. W Preferencjach szablonu ustawione że może być w lewej lub prawej kolumnie. W Pozycjach modułów ustawiłem go w Header, DisplayLeft, DisplayRight - nigdzie nie ma :-/ Pomożcie pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Wróżce właśnie rozbiła się szklana kula. Pomoż jej. Może jakiś link do strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McAronik Posted April 25, 2015 Author Share Posted April 25, 2015 (edited) Od razu sarkazm Jeżeli chcesz zobaczyć że rzeczywiście nie ma bloku Moje Konto to proszę bardzo: http://www.jademi.pl Z góry uprzedzam że w footerze strony jest blok: Moje konto - blok do stopki Twojej strony A nie o ten mi chodzi. Chodzi o Moje konto - blok v1.3.1 - przez PrestaShop Wyświetla blok z linkami prowadzącymi do konta użytkownika. Edited April 25, 2015 by McAronik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Nie sarkazm a słuszna uwaga, większość osób myśli że z 2 linijek tekstu albo z zdjęcia da się wyciągnąć poprawne informacje, tak nie jest dlatego sugeruje zawsze podawać wersje sklepu jeśli działa na standardowym szablonie bez przeróbek lub link + wersje jeśli nie jest to standardowy szablon. Wracając do tematu, jesteś zalogowany jak sprawdzasz? Ten blok wyświetla się tylko zalogowanym klientom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McAronik Posted April 25, 2015 Author Share Posted April 25, 2015 (edited) O Matko ale wstyd :-/ Wszystko przez to że za każdym razem przed odświeżeniem sklepu czysciłem przeglądarkę, które to czyszczenie wylogowywało mnie ze sklepu. Przepraszam za niepotrzebne zamieszanie - po zalogowaniu się modul pojawia się :-D Dzięki i jeszcze raz przepraszam. Chyba pora się przespać :-D Edited April 25, 2015 by McAronik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts