sunnray768 Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Zdravím, mám už několik dní problém, který se mi nedaří vyřešit. Mám registrovanou doménu na serveru active24.cz a hosting na savana.cz. Už jsem zkoušel všelijaké nastavení DNS, ale pořád se mi nedaří přesměrovat doménu na hosting. Prestashop už mám nahraný na serveru přes FTP, ale je mi k ničemu když doména není propojená. Prosím o radu jak vyplnit nastavení DNS záznamů domény na active24, tak aby se propojila s hostingem. Už si nevím rady :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Zdravím, nezapomeňte že změny v DNS se projeví vždy do 24hod (někdy i déle). Co se týká nastavení jednoho či druhého. Pro oba hostingy najdete vědomostní databázi kde mají jak to má v DNS vypadat a určitě máte i možnost kontaktovat technickou podporu hostingu. Možností nastavení DNS domén je vícero a v každém případě potřebujete znát IP adresu pro server hostingu pro ověření vám stačí nastavit jeden A záznam v DNS registrátora domény a pokud to půjde pak si přidejte další. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Ahoj nejlepší to bude to konzultovat s podporou savany, věřím že ti velice rádi pomůže, v případě kdy poskytneš přihlašovací údaje na active24 tak i nastavení, vetšinou se změny DNS projeví do 1H v závislosti na poskytovateli internetu a nebo si můžeš nastavit vlastní dns pro překlady a to 4.4.4.4 a 8.8.8.8 jsou to DNS googlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunnray768 Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Dobře, takže jsem úspěšně nainstaloval prestashop, a přesměroval doménu na svůj domovský hosting na savaně. Teď ale nevím jak dál prestashop mi píše waiting for DNS viz. příloha. Bude tedy potřeba přidat další A záznam nebo už stačí jen počkat? Když zadám svoji doménu ukáže se mi pouze okleštěná šablona viz dole. Díky za odpověd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts