rizeliy Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 bütün üstadlara kolay gelsin. öncelikle kullandığım sürüm 1.5 anasayfadaki homeslider modülünü anasayfada bulunduğu bölüme yaymak yani genişletmek istiyorum birtürlü beceremedim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 onun kullandığı css var oradan yapabilrsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rizeliy Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 ilgi alakanız için teşekkür ediyorum fakat css dosyası ile oynadım düzeltemedim.açık olarak ne yapmam gerektiğini yazmanız mümkünmü teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 ilgi alakanız için teşekkür ediyorum fakat css dosyası ile oynadım düzeltemedim.açık olarak ne yapmam gerektiğini yazmanız mümkünmü teşekkürler Merhabalar, Hangi temayı kullanıyorsunuz, sakıncası yoksa özelden demo linkini gönderir misiniz? İlgili .css dosyasından gerekli düzenleme işlemini yaptıktan sonra değişiklikliği görebilmek için önbellek pasif durumda ve yeniden derleme aktif durumda olmalıdır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts