Jump to content
  • 0

Logo płatności pod kategoriami

lukasz_1410

Question

Witam.

Podczas instalacji presty 1.5 pod kategoriami jest informacja o płatnościach internetowych (screen). Podczas instalacji i konfiguracji nie korzystałem z żadnych płatności internetowych więc tą informację wyłączyłem aby nie wprowadzała klientów w błąd. Obecnie w sklepie uruchomiliśmy płatności dotpay i chciałbym aby ta informacja widniała. Jak ją ponownie włączyć? Zapomniałem jak ten blok się nazywał. Wiem że tam jest informacja "Paypal" ale z tego co pamiętam jest to grafika więc ją sobie podmienie na logo dotpay.

Dodatkowo aby nie zakładać nowego tematu:

Czy są jakieś problemy z konfiguracją / działaniem prestyshop i płatności dotpay? 

post-705914-0-22401600-1429872327_thumb.png

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Panowie chciałbym odświeżyć ten temat mam identyczny problem na początku miałem gdzieś na stronie informacje jakie są opcje płatności paypal itp. wyłączyłem to jakoś teraz nie mogę  się dokopać do tego - nie mogę znaleźć czegoś takiego jak blok reklamowy, nie wiem gdzie to jest w pozycjach tego nie mam, na chwilę obecną jedyne co mi się udało ustawić to loga wyświetlające się przy koszyku.

Chciałbym jednak gdzieś na dole po lewej stronie albo nas stopką, żeby klient od razu jak wchodzi na stronie widział dostępne opcje płatności.

W ogóle to chciałem zamieścić również gdzieś logo, że strona jest szyfrowana ssl, myślałem o tym, żeby zamieścić to na pasku stopki na samym dole, ale nie wiem czy jest jakaś opcja, żeby to zrobić.

Z góry dzięki za info