profesja-malarz Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Witam wszystkich, gdzie mogę zmienić format ceny. W tej chwili na stronie głównej w tabach popularne i nowe produkty wyświetla się cena w formacie 20,99 chciałbym to zmienić żeby zamiast przecinka była kropka. Czy ktoś wie gdzie tego szukać? I jeszcze przy okazji dopytam jaki format filmików jest obsługiwany przez prestę? Próbuję dodać filmik z rozszerzeniem .wmv ale wyskakuje mi informacja, że rozszerzenie jest nie właściwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electriz Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 W BackOffice Lokalizacja > Waluty - tam edytujesz jej format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesja-malarz Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 Tak o tym to wiem, ale zmiana formatu w tym miejscu nie zmienia przecinka na stronie głównej w modułach "Nowe produkty" i "Popularne". Tam nawet po zmianie formatu w miejscu o którym piszesz w cenie jest przecinek. Czy ktoś wie gdzie zmienić przecinek na kropkę w tych modułach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts