Slizeer Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Jak w temacie - czy jest sposób, aby w podsymowaniu nie wyświetlała się waluta? Metoda płatności - przelew bankowy. Mam na myśli usunięcie linijki - waluta przelewu bankowego: Złoty W sklepie wykorzystywana będzie wyłącznie waluta PLN, dlatego chciałbym pozbyć się tej informacji. - kwota zamówienia: - waluta przelewu bankowego: Złoty - Dane do przelewu zostaną wyświetlone na następnej stronie. - Potwierdź swoje zamówienie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Jeśli masz tylko jedną walutę to ta linijka nie powinna się wyświetlać, ewentualnie w pliku payment_execution.tpl możesz ją usunąć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Slizeer Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Waluta jest tylko jedna. Edytowałem payment_execution.tpl . Działa poprawnie. Dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 adamrz Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) A ja poproszę o pomoc w czymś takim: W sklepie mam domyślną walutę DOLAR - z dostawcami rozliczam się w tej walucie, klienci też są do tego przyzwyczajeni. Potrzebuję aby zakup wyglądał w ten sposób: - klient widzi i kupuje towar po określonej kwocie w $ - waluta przelewu to ZŁOTÓWKI bez możliwości zmiany i system przelicza wartość przelewu po kursie jaki wprowadzę Albo żeby od razu wyświetlały się ceny w ZŁOTÓWKACH (ale gdzieś wyczytałem, że nie wyłączę wyświetlania waluty domyślnej). Dzięki Edited April 23, 2015 by adamrz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Slizeer
Jak w temacie - czy jest sposób, aby w podsymowaniu nie wyświetlała się waluta?
Metoda płatności - przelew bankowy.
Mam na myśli usunięcie linijki - waluta przelewu bankowego: Złoty
W sklepie wykorzystywana będzie wyłącznie waluta PLN, dlatego chciałbym pozbyć się tej informacji.
- kwota zamówienia:
- waluta przelewu bankowego: Złoty
- Dane do przelewu zostaną wyświetlone na następnej stronie.
- Potwierdź swoje zamówienie...
3 answers to this question
Recommended Posts