szopenkrk Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Witajcie szukam rozwiązania by pokazać ikony subkategorii po wejściu w kategorię. Szukam rozwiązania gdy wchodząc u mnie na stronie np na środki myjące i klikając w link dostaję ikony subkategorii z danej kategorii i pod spodem produkty. Moja stronka http://hcs.mkgstudio.pl/ Czy ma ktoś pomysł jak to zrobić. Serdecznie pozdrawiam Karol Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Wklej tutaj zawartość pliku category.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 szopenkrk Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Wklej tutaj zawartość pliku category.tpl Powiedz proszę do którego pliku wkleić jego zawartość ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Nie do którego pliku... w kodzie widzę że brakuje tego elementu więc są 2 opcje, pierwsza taka że zostało to usunięte z pliku, a druga że zostało to wyłączone w konfiguratorze motywu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 szopenkrk Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Powiedz proszę co to będzie za moduł lub czego dokładnie szukać i włączać ? Pozdrawiam Karol Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 ...konfiguratorze motywu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 szopenkrk Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 ...konfiguratorze motywu. Bardzo dziękuje za pomoc należało włączyć opcję w konfigiratorze motywu -> show subcategories Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
szopenkrk
Witajcie szukam rozwiązania by pokazać ikony subkategorii po wejściu w kategorię.
Szukam rozwiązania gdy wchodząc u mnie na stronie np na środki myjące i klikając w link dostaję ikony subkategorii z danej kategorii i pod spodem produkty.
Moja stronka http://hcs.mkgstudio.pl/
Czy ma ktoś pomysł jak to zrobić.
Serdecznie pozdrawiam
Karol
6 answers to this question
Recommended Posts