dzidek Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Witam mam w sklepie ustaloną darmową wysyłkę na zakupy powyżej 1000zł. Ale są rzeczy o wartości przekraczającej 1000zł których za darmo wysyłać mi się nie opłaca i tu się rodzi pytanie. Jak zrobić by produkt X tej darmowej wysyłki nie miał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Najprościej to dla takiego produktu zdefiniować dodatkowe koszty wysyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dzidek Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Dodatkowe koszty dostawy (dla pojedynczego przedmiotu) - mam tam zaznaczoną kwotę ale to nic nie zmienia wysyłka dalej jest za darmo. Dodam, ze pracyje na PS 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dzidek
Witam mam w sklepie ustaloną darmową wysyłkę na zakupy powyżej 1000zł. Ale są rzeczy o wartości przekraczającej 1000zł których za darmo wysyłać mi się nie opłaca i tu się rodzi pytanie.
Jak zrobić by produkt X tej darmowej wysyłki nie miał?
2 answers to this question
Recommended Posts