Agataza Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 (edited) Witam Mam parę problemów z prestą 1.4.3 Tłumaczenie on line nie jest najlepszym rozwiązaniem wolałabym by był po kontakcie telefonicznym była ewentualnie możliwość porozmawiania w realu. Mieszkam w warszawie. Czy sa tu jacyś specjaliści? Mój mail [email protected] Pozdrawiam Edited April 18, 2015 by Agataza (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 real chyba teraz sie przeinaczyl w auchan Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Dokładnie, droga wersja Auchana A tak z doświadczenia wiem że jeśli nie opiszesz tutaj chociaż cześci z swoich problemów to odzew na PW jest o wiele mniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agataza Posted April 18, 2015 Author Share Posted April 18, 2015 (edited) Mh...spróbujemy...może być zagmatwane. W Klienci -GRUPY mam kilka grup np Detal, Grupa rabatowa 5% i HURT. W hurcie mam dajmy na to 10 odbiorców. Chciałabym by tych 10 hurtowników widziało tylko nie które kategorie. Więc w grupie HURT Edytując ją dodaje 3 kategorie poprzez " BIEŻĄCY RABAT DLA KATEGORII". I tu problem bo gdy mam zaznaczonego tego odbiore tylko do grupy hurt pokazuje sie błąd, że Nieprawidłowy dostawca lub brak wybranego dostawcy. Dopiero jak dodam tą grupę hurtowników do Detalu ( czyli mają dwie przypisane grupy) wtedy może klient złozyć zamówienie. ( widze to logując sie jako klient) Nie chce by był przypisany i do Detalu bo wtedy pokazuja sie mu kategorie z których artykulów nie sprzedaje w hurcie. Drugi problem to zmiana ceny u danego przewoźnika. WYSYŁKA - OPŁATY W ZALEZNOŚCI OD SPOSOBY DOSTAWY wybieram przewoźnika wbijam 15zł a tam wciąz stara cena. ( ciasteczka usuwałam) ten drugi problem to na razie mniej wazny. Bardzo zalezy mi na rozwiązaniu pierwszego. Jesli ktos będzie chciał mi pomóc to bardzo prosze prostymi słowami Dziekuję Agata Edited April 18, 2015 by Agataza (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agataza Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Naprawdę nikt nie wie? Gdyby jednak znalazł się chetny pomóc prosze o maila [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 "mam grupe detal" "dodam tą grupę hurtowników do Detalu" "Nie chce by był przypisany i do Detalu" piszesz tak nieskladnie ze nikt pewnie nie rozumie o co ci chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
McAronik Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Raczej nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem, ale po 3 zdaniu problem mnie przerósł, spróbuj opisać jeszcze raz. //OK sprawdziłem Twój problem w moim sklepie - i jest ok - wg Twojej instrukcji. Żadnego błędu. Napisz proszę, kiedy Ci ten błąd wyświetla. Mam klienta dopisanego do Jednej kategorii w sklepie i tylko tę kategorie widze po zalogowaniu. Edited April 25, 2015 by McAronik (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts