Mr.Jack Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Vedel by mi niekto poradiť ako "bezbolestne" rozdeliť multistore na 2 samostatné obchody každý zvlášť na inom hostingu. aby sa zachovali jednotlivý zákazníci, objednávky a tovary... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Nakolko funkcia Multistore je nezvratna, teda ak sa raz aktivuje, nie je mozny uz navrat k zakladnemu PrestaShopu. Ako rozdelit multihost? urobit kopiu na novej domene a v akzdom z eshopov zmazat druhy shop. Funkciu Multistore ale uz nevypnete. urobit nove instalacie eshopov a potom pouzit export a import z povodneho eshopu Pre dobro bezproblemovych buducich aktualizacii eshopov by som zvolil moznost 2, aj ked za cenu väcsej pracnosti (export/import dat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Nakolko funkcia Multistore je nezvratna, teda ak sa raz aktivuje, nie je mozny uz navrat k zakladnemu PrestaShopu. Ako rozdelit multihost? urobit kopiu na novej domene a v akzdom z eshopov zmazat druhy shop. Funkciu Multistore ale uz nevypnete. urobit nove instalacie eshopov a potom pouzit export a import z povodneho eshopu Pre dobro bezproblemovych buducich aktualizacii eshopov by som zvolil moznost 2, aj ked za cenu väcsej pracnosti (export/import dat). ten 2 spôsob by sa mi pozdaval viac. nieje nejaký dobrý modul aj platený... lebo import export čo je v presne mi nejako nejde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts