fabrykasmaku Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Witam W panelu admina w zakładce wydajność włączyłem wszystko w sekcji CCC i teraz sklep chodzi ale do panelu admina nie da się zalogować wyskakuje puste okno przeglądarki. Jak temu zaradzić Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fabrykasmaku Posted April 18, 2015 Author Share Posted April 18, 2015 Witam Lub może wie ktoś w jakiej tabli zapisana jest konfiguracja panelu ? Miłego weekendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 electriz Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Hej, Główne wartości konfiguracyjne znajdziesz w tabeli ps_configuration. Chyba że chodzi CI o jakiś konkretny moduł / zakładkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fabrykasmaku Posted April 18, 2015 Author Share Posted April 18, 2015 No to znalazłem ale który wpis w tabeli odpowiada konfiguracji CCC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fabrykasmaku Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Witam znalazłem odpowiednie wpisy w tabeli zmieniłem ręcznie na 0 i niestety dalej to samo na chrome firefoxie biały ekran nie ma nic a na exproler wywala HTTP 500 Najbardziej prawdopodobne przyczyny:Trwa konserwacja witryny sieci Web. Witryna sieci Web zawiera błąd programistyczny. Ma ktoś jakieś pomysły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fabrykasmaku Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Zmiana w pliku defines.inc.php nie pokazuje błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
fabrykasmaku
Witam
W panelu admina w zakładce wydajność włączyłem wszystko w sekcji CCC
i teraz sklep chodzi ale do panelu admina nie da się zalogować wyskakuje puste okno przeglądarki.
Jak temu zaradzić
Pozdrawiam
Michał
5 answers to this question
Recommended Posts