tromas Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 V průběhu objednávky klient může zadat komentář k dané objednávce, ale ta se neuloží. Může mi prosím někdo poradit, kde je chyba? Používám Prestashop 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Neukladá sa ti do zákazníckeho servisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromas Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Bohužel, tam nic není :-(. Zkoušel jsem udělat 3 objednávky s komentářem a ani jedna se nzobrazila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Skusil bych prohledat error log, jestli to nenapíše nějaký konkrétní problém kde to skončí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromas Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 (edited) Skusil bych prohledat error log, jestli to nenapíše nějaký konkrétní problém kde to skončí. V logu nevidím žádnou chybu, ale to se možná dívám jinam. Nástroje - Logy. Edited April 21, 2015 by tromas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromas Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Ještě jsem zjistil, že pokud použiji jednostránkovou objednávku, tak se zpráva uloží... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Jestli to v jednorázové funguje, tak bych se podíval na to jak se jmenuji pole pro komentář, jestli tam není něco špatně nastavené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromas Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Jestli to v jednorázové funguje, tak bych se podíval na to jak se jmenuji pole pro komentář, jestli tam není něco špatně nastavené. To jsem kontroloval - v obou případech je nastaveno name="message" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts