WEBDVL Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Ahoj. Mám multishop a mám problém s vyhľadávaním. Mám hlavná obchod shop1 kde mám všetko čo predávam. Potom mám shop2 ktorý je určený na predaj len daných produktov z jednej kategórie shopu1. Na stránke je všetko v poriadku, nastavené správne, zobrazujú sa produkty len z jednej kategórie no keď v obchode zadám niečo do vyhľadávania tak mi vyhľadáva z indexu celého obchodu čiže v indexácii obchodu je všetok tovar a nie len z jednej kategórie ako by to malo byť. Rovnako google indexuje úplne všetky produkty a nebere ohľad na to že v obchode je iba jedna kategória produktov. Viete mi s tým niekto pomôcť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Zistoval si, ci sa nahodou nejedna o bug PrestaShopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Práveže som skúšal hľadať ale na túto tému som nič nenašiel tak neviem či to mám zle nastavené alebo je naozaj chyba v prestashope Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Isiel by som najskor cestou vytvorenia bug reportu: http://forge.prestashop.com/secure/Dashboard.jspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 To mi asi moc nepomôže lebo pre prestu 1.5.6 už podporu nerobia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts